Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: Salente ChefMax

Termékkatalógus
Salente ChefMax - Szuvidáló

Vélemények: Salente ChefMax

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Salente ChefMax témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Salente ChefMax termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Salente ChefMax megvásárlása után te is írsz értékelést.
49 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Radek, Praha 6 - Bubenečflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Salente ChefMax
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Előre beállított receptek
0 ×Jelentés
Milan, Praha 4 - Kunraticeflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: Salente ChefMax
Hitelesített vásárlás
Három napig dolgoztam vele egyetlen probléma nélkül. V. A bélszínt és a kacsamellet tíz-tizenöt liter vízben, ez körülbelül két óra alatt készült el. Aztán áttértem 30-40 liter vízre, és ott 4Kg V-t csináltam. bordák(30h) és 4Kg V. térd csonttal (48 óra). A készülék nem tartott szünetet a folyamatok között. Ezért adok neki 10/10-et.
Csendes
Rozsdamentes acél
60 literig
Semmi
0 ×Jelentés
Pavel, Čáslavflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Salente ChefMax
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ahogy kicsomagoltam a ChefMaxot a dobozból, a szeme csillogott a kíváncsiságtól és az izgalomtól. Alig várta, hogy gazdagítsa az intim pillanatait, de amikor kivettem a dobozból, kicsit megijedt. Nagyon kicsi, mind súlyban, mind méretben. A félelmeim azonnal eloszlottak, miután elmagyarázták a sous-vide főzés varázslatát. Az első reggeli után, amikor frissen elkészített Benedict tojást szolgáltak fel, az izgalom visszatért. A szemei ismét ragyogtak, és ez így volt egész reggeli alatt. A Sous-vide főzés nem igényel kommentárt, de ez a termék nagyon jó volt. Nem értem, miért nem láttam sok véleményt. Másrészt tanulmányoztam más termékek értékeléseit, még a legkelendőbb és legjobban értékelt termékekét is. Itt szeretném megemlíteni különösen a zajszintet, amely 60 dB körül volt, ami nekem nagyon soknak tűnt. A ChefMax egyáltalán nem hallható, és amikor dB-t mérek, maximális zoomnál 30dB körül van. Ez egy darab rozsdamentes acél, nagyon jó minőségű, a beállítás egyszerű, egyáltalán nem hiányolom az alkalmazást itt, ellenkezőleg, bárki nagyon könnyen tudja használni. Utolsó ajánlás - ha 2 tojást főz Benedict, akkor keresse őket a lábasban, mert ez a termék sokkal több főzésre képes, és erre tervezték.
nagyon halk - körülbelül 30dB
masszív és nagyon jó minőségű
a fűtőelem és a légcsavar fedelének eltávolításának lehetősége
nagyon könnyen beállítható egyéni értékek
0 ×Jelentés
Josef, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: Salente ChefMax
Hitelesített vásárlás
A végső Dous Vide főző
Újratölthető LCD
Beépített receptek
Csendes működés
Precíziós kézműves
További egyéni programok konfigurálásának lehetősége (három)
Nincs vezeték nélküli opciója, de ez aligha számít, mivel valójában egy alkalmazással rendelkezik, amelybe integrálva van.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ