AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia - Védőfólia

Vélemények: Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jitka, Říčany (Praha-východ)flag
Értékelve: 2023. 02. 24., változat: Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Ragasztási utasítások Jól illeszkedik
0 ×Jelentés
Přemysl, Praha 4 - Krčflag
Értékelve: 2023. 02. 05., változat: Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Kétségkívül ügyes az év söpredéke - abszolút kidobott pénz, ne vegyétek meg! A fóliát a leírt eljárással nem lehet helyesen felragasztani - a hátlapi fólia három részre van osztva, így a részekre történő ragasztás és a hátlap fokozatos eltávolítása során több porszemcse esik a kijelzőre, és amikor megtisztítják, több porszemcse ragad a szabadon maradt fóliára. Klasszikus módon (azaz az alapfóliát egyszerre lehúzva) több tucatnyi fóliát ragasztottam már fel sok telefonra egyetlen buborék nélkül, és ezek rendes fóliák voltak pár koronáért. de ez a gyönyörűen becsomagolt fólia egy csomó kiegészítővel egyszerűen tapadhatatlan, egyetlen buborék nélkül. A kártya egyáltalán nem használható a buborékok kisimítására - a kártya a buborékok kiszorítására tett első kísérletek után tönkremegy, és ezután használhatatlan.
Szépen csomagolva, gyönyörű doboz
Az utasítások bonyolultak és mikroszkóp nélkül olvashatatlanok (sajnos még egy nagyító sem elég az olvasáshoz).
Az útmutató leírja a biztonsági figyelmeztetéseket, de (a képeken kívül) nem említi a fólia felszerelésének módját.
A csomag tartalmaz egy adaptert a fólia rögzítéséhez, ami teljesen haszontalan, és az adapter használatával a fólia egyáltalán nem ragasztható megfelelően.
Hihetetlen hülyeség - a hátlapi fólia három részre oszlik, amikor a kijelzőre helyezik, több porszemcse esik, és egy másik ragad a fóliára.
Az utasítások szerint nem lehet helyesen ragasztani, mindkét fóliát a csomagban nem sikerült buborékok nélkül ragasztani.
A mellékelt buboréksimító kártya nem működik, és bár 2 mm vastag, már az első lapon megromlik - rossz minőségű papír. de van egy gyönyörűen megmunkált szövet rész, hogy megragadjon!
0 ×Jelentés
Jaroslav, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 01. 12., változat: Samsung Galaxy A33 5G átlátszó kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
szépen csomagolva
a legrosszabb védőüveg, amit valaha is a kezembe kaptam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ