30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Watch Active Silver

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch Active Silver
4,5 58 értékelés
Okosóra - női, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, lehetőség telefon összepárosítása után hívás fogadás/vagy elutasítása, vízállóság: 50 m (5 ATM) , IP68, Tizen, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 4 GB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: műanyag, tok anyaga: alumínium
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0010a2 Termékszám:  SM-R500NZSAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch Active Silver

Okos, stílusos és sportos a Samsung Galaxy Watch Active

A Samsung Galaxy Watch Active egy, a futás szerelmesei, az alkalmai sportolók, az intelligens kiegészítőkért és a gyönyörű formatervezésért rajongók számára készített modern óra. Akár a fizikai tevékenységed nyomonkövetésének lehetősége kápráztat el, akár a szíjak cseréje vagy az igazán eredeti megjelenést tükröző számlap mintája, a Samsung Galaxy Watch Active óra mindenképp tökéletes választás a számodra.

A Samsung Galaxy Watch Active órát az ízlésedre szabhatod

Mostantól még a kemény edzésekbe is belecsempészhetsz egy csipetnyi eleganciát. A Galaxy Watch Active pontosan úgy fog kinézni, ahogy te szeretnéd. A digitális számlap témájának beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a szíjak cseréje. Sportolás során a Samsung Galaxy Watch Active dinamikus formatervezésű, merev pánt tesz jobb szolgálatot, míg a munkahelyeden a klasszikus, visszafogott számlap és az elegáns szíj kombinációja lesz a nyerő.



A Samsung Galaxy Watch Active minden nap motivál

A Samsung okosórája ideális partnerré válik mindenféle fizikai tevékenység során. A Samsung Galaxy Watch Active különféle fitnesz funkciókkal és Samsung Health támogatással rendelkezik, amelynek köszönhetően a napi célok beállítása rendkívül egyszerű – a célok teljesítése pedig még kényelmesebbé válik. Ráadásul az sem számít, hogy éppen hova mész edzeni. A beépített GPS modul segítséget nyújt például a futás közbeni tájékozódáshoz, az akár 5ATM vízálló tulajdonságnak pedig az úszás mellett egyéb helyzetekben is remek hasznát veheted.


Esélyt se adj a stressznek

A Galaxy Watch Active méri a szívritmusodat, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális sebességet. Ugyanakkor ennek a funkciónak köszönhetően a stressz mértékét is visszaszoríthatod. Ha az óra nem a megszokott ritmust érzékeli, meditációs vagy légzési gyakorlatokkal igyekszik csökkenteni a stressz-szintedet. Így újra nyugodttá válhatsz.



A Samsung Galaxy Watch Active kondiban tart

Akár professzionális atléta vagy, akár csak időről időre elmész kocogni, a Galaxy Watch Active okosóra és a Samsung Health neked való. A segítségükkel különféle fitnesz funkciókra és statisztikákra tehetsz szert, amelyek révén hatékonyabbá teheted az edzésedet – vagy még élvezetesebbé a sportolással töltött perceket. Csak vess egy pillantást Samsung Galaxy Watch Active órádra és olvasd le az általad megtett lépések számát, a szívritmusodat vagy az elégetett kalóriák mennyiségét.



Kövesd nyomon, hogyan alszol a Samsung Galaxy Watch Active-val

Attól, hogy te nyugovóra térsz egy mozgalmas nap után, nem jelenti azt, hogy az órád is veled pihen. Épp ellenkezőleg: a készülék az éjszaka folyamán is aktív marad. Figyeli az alvásod minőségét, így az ébredésed után praktikus összefoglalóval vár az alvási fázisaidról. Az óra továbbá hasznos információval szolgál a mindennapi szokásaid beállításával kapcsolatban is, hogy még több időd maradjon a pihenésre.



Sokkal kényelmesebb töltés

Nyugodtan indulj hosszabb távolságokra is. A Samsung Galaxy Watch Active akár két napig is bírja egyetlen töltéssel. És miután kifutottál a 45 órás folyamatos működés időből, egyszerűen csak csatlakoztasd a készüléket a vezeték nélküli töltőre, vagy alkalmazd a Samsung Galaxy S10 mobiltelefon vezeték nélküli töltésmegosztási technológiáját.



Mindig elérhető alkalmazás

A fontos információkra nem csak a fizikai tevékenységek során van szükség. Épp ezért a Galaxy Watch Active a Samsung One UI felhasználó felületet alkalmazza. Ezen keresztül beállíthatod a számlapon található egyes elemek helyzetét, hogy a kulcsfontosságú értékek vagy a vezérlők mindig kéznél legyenek. Samsung Galaxy Watch Active órád kényelmes vezérlése a telefonoddal történő párosítás során és a kommunikáció kezelése folyamán is érzékelhető. Ez természetesen a különféle alkalmazások használatára is igaz, a zenelejátszástól egészen a fitnesz asszisztensig.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
90 óra (3,75 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
40 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
25 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Üzenetek
Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
90 óra (3,75 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
45 óra (1,88 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Lehet az órával hívást indítani és fogadni?

Üdvözlöm, a szíjcsere lehetősege felkeltette érdeklődésemet. A csomag hány szíjat es milyen színben tartalmaz?

Iphone 7 telefonnal párosítva miért nem lehet válaszolni az üzenetekre, illetve miért nem látható a hívás ikon az óra kijelzőjén?

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy mit jelent: lokalizáció: UK? Köszönöm előre is a választ!

Ez a készülék Samsung Galaxy Watch Active magyar menüs?

Ez a készülék Samsung Galaxy Watch Active magyar menüs?

Ez a készülék Samsung Galaxy Watch Active magyar menüs?

Mennyire alkalmas az óra úszás alatti távolságmérésre ill. milyen "vizes" funkciói vannak?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Watch Active Silver
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch Active Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch Active Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch Active Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active Silver.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ