A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Samsung HW-Q60R/EN

Termékkatalógus
Samsung HW-Q60R/EN
4,7 18 értékelés
SoundBar - 5.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
Kód:  WR621a Termékszám:  HW-Q60R/EN Gyártó honlapja:

Samsung HW-Q60R/EN


Otthon, amely minden hangnak teret enged

Körülvesz a térhatású hangzás

Éld át a prémium hangzás élményének új szintjét a Q60R soundbar dinamikus hangszórójával. A minőségi basszus bűvkörében találhatod magadat anélkül, hogy kábelekkel csatlakoznál a televízióhoz - a mélynyomó vezeték nélkül kommunikál a tévével Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével. A még ütősebb hangzás érdekében a soundbar fejlesztésében a Harman Kardon is közreműködött, a végeredmény pedig egyértelműen magáért beszél. Mindezekmellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábelnélkül élheted át a térhatású hangzást.

Egyedi légkör tévénézés közben

A Samsung Accoustic Beam technológia a térhatású hangzáshoz igazítja, hogy éppen mi történik a képernyőn. Ezáltal még inkább úgy érezheted, hogy Te is részese vagy az éppen megtekintett filmnek.

Különleges gaming beállítások

A játék élményét nem kizárólag a képvilág adja - hiszen a prémium minőségű hangzás egy újabb dimenzióba emeli a játékot. A soundbar csúcs-modern mélynyomóval és felfelé irányuló hangszórókkal egészül ki, ezek biztosítják, hogy nagyszerű szórakozásban legyen részed játék közben. Miután csatlakoztattad a soundbar-t a Samsung televízióhoz, bekapcsolhatod a speciális játék üzemmódot, így nincs is szükséged több beállításelvégzésére.

Minden egyes szót jól hallani

Élvezd a kedvenc filmjeid megtekintését anélkül, hogy minden egyes jelenetben be kellene állítanod a hangerőt. A soundbar adaptív hangzás technológiával készült, amely garantálja, hogy a párbeszédek mindig jól érthetőek lesznek és elég hangosak a többi hangelem mellett.

Szórakozás a legmagasabb színvonalon

Tekints meg minden videótartalmat magával ragadó 4K minőségben; és ehhez hasonló elbűvölő hangzással! Egyszerűen csatlakoztathatod a 4K videó forrását a soundbar-hoz, legyen szó akár játékkonzolról vagy Blu-ray lejátszóról. Sőt, a soundbar még a HDR10 formátummal is kompatibilis. Így tehát valóban első osztályú audiovizuális élmények várnak!

Mondj búcsút a halk párbeszédeknek

Többé már nem szükséges folyamatosan állítanod a hangerőn, amikor éppen háttérzene vagy párbeszéd zajlik a jelenetben. A Q60R soundbar ugyanis középcsatornás hangszórókkal rendelkezik, amely mindig tisztán és érthetően dolgozza fel a párbeszédeket. Csatlakoztasd a soundbar készülékét a televízióhoz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével és ne hagyd, hogy bármi is megzavarja a tévénézés élményét.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbar-on, sőt, mindezt remek minőségben teheted meg!

Fedezd fel újra a kedvenc zenéidet

Mindezek mellett rendelkezésedre áll még a Wireless Surround Kit is, amellyel sok szükségtelen kábel nélkül élheted át a térhatású hangzást. Tapasztald meg a többcsatornás térhatású hangzást kompromisszumok nélkül.


Paraméterek

Csatornák száma
5.1 Kész!
Csatlakozó típus
HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
360 W Kész!
Min. frekvencia
42 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
20,5 cm Kész!
Mélység
30,32 cm Kész!
Magasság
35,3 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
9,8 kg Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-Q60R/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q60R/EN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-Q60R/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q60R / DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q60R / DE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ