Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Samsung HW-Q930B

Termékkatalógus
Samsung HW-Q930B - SoundBar

Vélemények: Samsung HW-Q930B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Samsung HW-Q930B témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Samsung HW-Q930B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Samsung HW-Q930B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Hluboká nad Vltavouflag
Értékelve: 2023. 09. 03., változat: Samsung HW-Q930B
Hitelesített vásárlás
Bevallom, mást vártam a pénzért, és visszavittem a hordót. Személy szerint azt hiszem, számomra a fő akadály az, hogy a nappalim kicsi, körülbelül 18 m²-es. Talán ez volt az oka annak, hogy a függőleges hangszóróknak nem volt hatása (igen, próbáltam játszani a beállításokkal, a távolságokkal, az eARC-t csatlakoztattam, 5.1-es vagy Dolby Surround effektusú filmeket játszottam le, igen, a TV-n is beállítottam. mint fentebb írtam, 3 napig játszottam vele) és egyszerűen nem sokat játszott. Amikor 12 fölé tettem, akkor tényleg elég hangos volt, és egy megfelelő doboz csak hangosan kell játszani, hogy énekeljen. El tudom képzelni egy családi házban, ahol nagy a nappali és jobb az akusztika, mint egy kis lakásban.
Térhatású hangzás
Nagyon erős, még a felét sem mertem adni neki.
Minőségi kivitelezés, robusztusság
Rengeteg beállítás az alkalmazásban
A popzenét jól játssza, a metált nem annyira: -)
Ha a hátsó ládákat a falra akarja helyezni, akkor a saját tanácsát kell megfogadnia. Nincs hozzájuk tartó vagy csavar, plusz van valami más menet (a normál csavar nem illik rá).
Játszottam vele 3 napig, és egyáltalán nem volt hang felettem, annak ellenére, hogy 2 függőleges hangszóró van elöl és 2 hátul.
Nekem személy szerint nem tetszett a hangja
0 ×Jelentés
Šárka, Brnoflag
Értékelve: 2023. 04. 12., változat: Samsung HW-Q930B
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló hangminőség
Hátsó hangszórók
Dolby atmos
Magas ár
0 ×Jelentés
Tung Pham, Prahaflag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: Samsung HW-Q930B
Hitelesített vásárlás
A soundbar számomra nagy dolog. Vigyázz, olyan filmeket kell lejátszanod rajta, amelyek 3.1, 5.1, 7.1 hanggal rendelkeznek. stb. Ezt a lehetőséget a Netflix teljes mértékben biztosítja, amely a legtöbb videóját 5.1-es hanggal kínálja. Ha megveszed a hordót, és 5.1-es hanggal játszod le a Netflixet, napokig a tévé előtt akarsz majd ülni.
Rengeteg luxus Dolby Atmos hang a filmben, mint a moziban.
A zene nem az erőssége, zenében nem sokban különbözik a 2.1-es verzió fájljaitól.
0 ×Jelentés
WasteDisposal s.r.o., Uherský Brodflag
Értékelve: 2022. 11. 22., változat: Samsung HW-Q930B
Hitelesített vásárlás
Hihetetlen írói élmény
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ