Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm

Termékkatalógus
Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm - Gravel kerékpár

Vélemények: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaromír, Lovosiceflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Sava Grus 6.0, mérete XL/560 mm
Hitelesített vásárlás
Ára
0 ×Jelentés
Jan, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Nagyon kellemesen meglepett a kerékpár geometriája, amely kényelmes, de a könnyebb dombokon is jól mászik. Figyelembe véve az árat (akciósan), amiért a kerékpárt vettem, egy karbon váz karbon kerekekkel szinte irreális. Kellemes meglepetés a Fizik karbon nyereg is, plusz a Shimano GRX szettje, csak abban látok egy kis hibát, hogy nem egysoros, hanem több sorból van összerakva. A fékek 400 (nem 600, mint ahogyan azt állítják), a váltó a hajtókarokkal együtt 600, a váltóváltó pedig 810. Egy másik kisebb csalódás volt számomra a HB-RS470 keréktárcsák, amelyeknek elég nagy a bekapcsolási szöge, és a pedálozás folytatásakor enyhe szorítás érezhető (de ez csak nagyobb sebességnél érzékelhető). A kerekek súlya, összehasonlítható az alumínium kerekek 10k (Mavic Ksyrium Disc) 🥲. Amikor megvettem a kerékpárt, a megadott súly majdnem egy kilóval alacsonyabb volt, mint most, ami a valóságnak is megfelel, körülbelül 9,7 kg-ot nyomott pedálok nélkül L méretben. Személy szerint ez soknak tűnik egy teljesen szénszálas kerékpárhoz, de az árért... Ami a gumikat illeti, elég lassú benyomást keltenek, és sajnos ez egy drótos verzió. A kerékpáromra 28 mm-es országúti gumikat szereltem, és a különbség észrevehető, de természetesen a csillapítás rovására. Azt, hogy ez egy olcsóbb márka, megerősíti a gyári beállítás, ami jobb, mint amire számítottam a hozzászólások átnézése után, de nem 100% -os, amit egy pillanatra meg kell adni. Az, hogy a kerékpár egy karcolással érkezik, amit valószínűleg alkohollal festettek át, szintén nem olyasmi, amit a márkás kerékpároknál gyakran látni. Az előnye a Kolofix szerviz támogatása, amelyet valószínűleg hamarosan igénybe veszek a féknyergek meneténél lévő ülőfelületek marásához A kerékpár látványa, ha újra döntenék: El vagyok ragadtatva a kerékpárral, ami az árat illeti, ez egy több mint érdekes vásárlás valamilyen eseményen, de a kivitelezés minőségét, a gyári beállításokat, a súlyt és a felszerelt alkatrészeket tekintve inkább máshol keresnék teljes áron.
Geometria
Karbon kerekek
Nyereg Fizik
Shimano készlet
Szelíd dombok felgyorsítása
Megjelenés
Ár akcióban
Tömeg
Nem egységesített Shimano készlet
A motor gyárilag egy karcolással érkezett, amelyet valószínűleg alkohollal festettek át.
Kabátok
Hubs
0 ×Jelentés
Radmila, Příborflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eleinte aggódtam ettől a nem túl ismerős márkától. De amikor megvettem, nagyon meglepett a kivitelezés, az anyag és a design minősége. Akciósan vásárolt kerékpár -30%. Így a maximális elégedettség mérete illik a kerékpár igazán szép, és a lovaglás megéri.
Súly
Ára
Az Alza garanciája
Szén
Szerelőszerszámok a csomagban
Rendezetlen átutalások
0 ×Jelentés
Josef, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Sava Grus 6.0, mérete XL/560 mm
Hitelesített vásárlás
Még nem vezettem
jó ár a paraméterekért
A hátsó fék légtelenített, és be kellett vinnem szervizbe, pedig garanciális volt.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szép és jól felszerelt kerékpár.
Meg kell húzni és be kell állítani.
A felszerelési leírás szerint BR-RX 600 fékek, de valójában ezek az alacsonyabb BR-RX 400-as sorozatú fékek! Egyébként minden rendben van.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 27., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Ára
Luxus megjelenés
Félelmetes alkatrészek
Nagyon könnyű kerékpár
Gyárilag rosszul beállított
Minden rossz volt.
Tényleg ellenőrizze, hogy minden meg van-e húzva, különösen a fékek!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: Sava Grus 6.0, mérete M/510 mm
Hitelesített vásárlás
Kevés pénzért sok múzsa. zenekar 😃. A SAVA-t figyelmen kívül hagytam, és az első Gravel-t kerestem a bevált vizeken, de minden kerékpár, amit kipróbáltam, valami nagy kompromisszummal járt. A SAVA Grus 6.0 minden elvárásomnak megfelelt, és sok esetben még túl is szárnyalta azokat. Hogy őszinte legyek, kicsit aggódtam a nyeregcső ékkel való meghúzása miatt, de miután jobban meghúztam, már nem mozog. A hátsó váltót kissé meg kellett igazítani, ami szintén percek kérdése. Összefoglalva, számomra, mint kerékpárosnak, hosszú ideje nyomvonalas, teljesen felfüggesztett kerékpárosnak, a SAVA Grus 6.0 egy gyors, játékos és kényelmes útitárs.
személyi állomány
Ára
enyhén osztott váltás
0 ×Jelentés
Sáva, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: Sava Grus 6.0, mérete L/540 mm
Hitelesített vásárlás
Keret alakja és anyaga
Sima sebességváltó működtetése
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ