AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Sava Vikta 6.0

Termékkatalógus
Sava Vikta 6.0 - Összecsukható kerékpár

Vélemények: Sava Vikta 6.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sava Vikta 6.0 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sava Vikta 6.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sava Vikta 6.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
450 590 Ft 228 800 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Sáva, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: Sava Vikta 6.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
akkumulátor
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 13., változat: Sava Vikta 6.0
Hitelesített vásárlás
Több összecsukható kerékpárom is van, de karbon még soha nem volt. Szerintem akcióban megéri a pénzét. Üzleti utakon használom, hogy ne kelljen egy nagy kerékpárt cipelnem, és akkor is, amikor a lakókocsival utazom - nagyszerű társ a gyors bevásárláshoz és hasonlókhoz.
súly 10 kg
a szén-dioxid-kibocsátás tényleges ára
Shimano váltó
tárcsafékek (csak mechanikus)
a legnehezebb fokozaton is tisztességesen éget
már gyárilag a maximumra hajtogatva
magas és számozott nyeregtáska
30km(fokozatos) vezetés után az egyik pedál rossz, de ez nem a világ - veszek egy újat.
a kormány egy kicsit mozog
a karbonváz nem védi a kerékről leszálló szennyeződéstől
0 ×Jelentés
Václav, Praha 10 - Hostivařflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: Sava Vikta 6.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Múlt héten kicsomagoltam és összehajtogattam az összecsukható kerékpárt. Nagyon szépnek tűnik, de még nem volt alkalmunk megismerni a vezetési tulajdonságait. 1. Először is megállapítottam, hogy a függőleges kormánynyúlvány alsó, kúpos részéből valószínűleg hiányzott valami távtartó. E nélkül az elem nélkül a felső kormányszár szabadon himbálódzik az alsó kormányszár üregében, amikor a kormányt kezeli. 2. A nyeregcsövön található nyomtatás szerint a kerékpárvázból a nyeregcső maximálisan megengedett meghosszabbítása a kerékpáros magasságának megfelelő, a tesztelés utáni becslésem szerint legfeljebb 175 cm-ig. Több mint 185 cm magas vagyok, és a maximális nyeregcsőhosszabbítás nem kielégítő számomra a vezetési ergonómia szempontjából. Ez a cseppprofil védett része, és nem helyettesíthető mással. Sajnálom, hogy mind a bolt weboldalán, mind az importőr/gyártó weboldalán nem szerepel ilyen magassági korlát. Ez a két ok megakadályozza, hogy használjam a kerékpárt. A prágai Kolofix szervizközpontnak még nincs tapasztalata ezzel a kerékpártípussal. Inkább visszaviszem a motort a boltba.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ