Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia

Termékkatalógus
Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia - Védőfólia

Vélemények: Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
3 290 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 06. 14., változat: Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
Teljesen használhatatlan, egyáltalán nem tölti be a célját. A fólia nem használható semmilyen védőborítással, azonnal elkezd leválni. A termék láthatóan romlik a kezelés során, még akkor is, ha követjük a gyártó utasításait, amelyek szerint a mellékelt ruhával letakart spachtlit kell használni. Nem tartja az éleket, és a fólia mindig lehámlik minden masszívabb csomagolás alatt (ugyanez a tapasztalat más termékekkel, mind a "profi", mind az egyedi telepítéssel). Egy enyhe, minimális védőhatású fólia, amelyet nyilvánvalóan a testrészek védőfóliáinak gyártóitól "barkácsoltak" (teljesen más fizikai tulajdonságokkal). A termék alapvetően használhatatlan.
Nem
A termék már a radír használatakor megsérül, a gyártó a mellékelt ruhával letakart radír használatát mutatja, de a kijelző sarkain és lekerekített részein stb. nem működik.
Nem lehet elválasztani a filmet a kamera fölött.
A szélét nem lehet másképp elválasztani, mint közvetlenül a telefonra alkalmazva, a már "eltalált" fólia szinte mindig elmozdul és deformálódik, be kell állítani.
Bármilyen csomagolás zsugorítja a fóliát (ugyanez a tapasztalat más termékeknél is, incl. "profi" alkalmazások).
A termék már a szokásos kezelés és simítás során is láthatóan romlik.
A készlet nem tartalmaz matricákat a maradék részecskék eltávolítására, mint más termékek esetében.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 04. 20., változat: Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
A felvitel elég egyszerű, de a fólián közvetlenül a felvitel után karcolások keletkeznek.
Könnyű alkalmazás
a fólián lévő karcolások a felhelyezés után azonnal láthatók
0 ×Jelentés
Filip, Brnoflag
Értékelve: 2023. 01. 14., változat: Screenshield GOOGLE Pixel 7 Pro 5G kijelzővédő fólia
Hitelesített vásárlás
A fóliát gond nélkül felragasztották, a csomag tartalmaz egy extrudálólapot és egy polírozó kendőt is, ami nem tetszik, hogy a ragasztás után láthatóak a gyártás során keletkezett karcolások, amelyek megfelelő fényszögben láthatóak - ez nem olyan nagy probléma. Van azonban egy függőleges mélyebb karcolás a filmen, ami zavaró, amikor a fehér háttér megvilágított.
A fóliát nagyon könnyű felragasztani
Az ívelt kijelző oldalait is lefedi.
Illeszkedik egy pixel 7 pro-hoz
Miután a fóliát a fekete aljzatra ragasztották, a fólia egész felületén hajszálkarcok láthatók - a karcolások a gyárból származnak.
A fólián van egy mélyebb függőleges karcolás kb. 1/3-nál, amely szabad szemmel is látható, amikor a fehér háttér meg van világítva.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ