Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Seek Thermal CompactPRO Androidhoz

Termékkatalógus
Seek Thermal CompactPRO Androidhoz - Hőkamera

Vélemények: Seek Thermal CompactPRO Androidhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Seek Thermal CompactPRO Androidhoz témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Seek Thermal CompactPRO Androidhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Seek Thermal CompactPRO Androidhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, HODONÍNflag
Értékelve: 2021. 12. 18., változat: Seek Thermal CompactPRO Androidhoz
Hitelesített vásárlás
Még mindig használom, egy rossz szavam sincs rá. Azt mondanám, hogy inkább azt mondom, hogy a munkahelyemen bolondozom vele, mert hogy látom a szükségét: szellőztetett radiátor, túlmelegedett érintkező, vezetékek a vakolat alatt, hőmérséklet-szivárgás, és egyéb, amire tervezték.
Nagy felbontás. Különböző megjelenítési módszerek, amelyek használhatók. Csak kutasson és tesztelje megfelelően. Elégedett vagyok. Még a macska lábnyomait is felveszi. Vagy ahol ültem. Nagyszerű használat.
Zaj. De nekem nem erre van szükségem, nem a képekhez kell. A hőmérséklet-különbségek megjelenítésére vettem rá. Nos, azt hiszem, nincs hátránya. Teljesíti küldetését.
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2017. 08. 10., változat: Seek Thermal CompactPRO Androidhoz
Hitelesített vásárlás
Kompakt méret
kiváló érzékelő és képfelbontás
15-30FPS - a teljesítménytől függően
SOFTWARE (nincs rögzített hőmérséklet-tartomány beállítása. Ami szintén tökéletesen helyettesítheti az éjszakai látást anélkül, hogy a sötétben sétáló személy száját megtörné).
Az alapvető probléma az, hogy a gyártótól nem hallja, hogy a fényképezőgép kalibrálja az érzékelőjét. A kalibrálást erős kattogó hang kíséri. Ez a tulajdonság a termoelemeknél ismert, de az összes többi tompított hangjelzéssel rendelkezik (sajnos a kompakt eszközök valószínűleg szednek áldozatot). A bosszantó kattogás hallható a felvételen, különösen akkor, ha sok mobiltelefonon van egy mikrofon az alsó oldalon, a csatlakozó közelében (logikusan, akkor a kattogás közvetlenül az első mikrofonból származik).
Ráadásul minden kalibrációs kattintás rángatja a képet, amit a legnagyobb gyengeségnek tartok!
(A kattintás gyakorisága sok körülménytől függ, de általában két másodpercenként kattint beltéren, 8 másodpercenként egyszer kültéren).
A kattintás nem teljesen alkalmas mondjuk a természetben való csendes megfigyelésre.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ