Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence

Termékkatalógus
SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence - Porzsákos porszívó

Vélemények: SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence megvásárlása után te is írsz értékelést.
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Roman, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 15., változat: SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence
Hitelesített vásárlás
A porszívó körülbelül 2 hete van nálunk, így nincs sok tapasztalat. Nagyon csendes, nagyszerű tartozékokkal rendelkezik. Eltartott egy darabig, amíg rájöttem, hogyan párosítsam a fogantyún lévő kezelőszerveket a porszívóval, de végül sikerült. A kézikönyv olyan apró betűkkel van írva, hogy (legalábbis számomra) teljesen használhatatlan. Az internet segített. A kis turbófej nagyszerű az ülésekhez, ha vannak állatai, és a hosszú réses rögzítés is nagyszerű ötlet. Az előző porszívóhoz (Zelmer Jupiter 4000) képest a szívóerő nem olyan erős, de elegendő. Az is jó lenne, ha a porszívó közepén lenne egy fogantyú, mint a fent említett Zelmer, jobban hordozható. Egyébként minden pozitív. Nem bántam meg a vásárlást.
nagyon csendes
nagyon jó szűrés
nagyméretű tartozékok
a fogantyún lévő vezérlő
0 ×Jelentés
Jiří, Přeštice (Plzeň-jih)flag
Értékelve: 2023. 08. 28., változat: SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Tesztelt munkák
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 11. 08., változat: SENCOR EcoPower SVC 9300BK Superiorsilence
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szükség volt egy új porszívóra, mivel a régi már kezdett tönkremenni és a javítása nagyjából ott volt árban, hogy jobbnak láttam újat venni.
Tud mindent, amit a régi porszívónk is tudott, csak súlyban könnyebb a csöve így könnyebb tartani és dolgozni vele. Csendesebb is, a legnagyobb fokozata csak annyira hangos, mint a réginek az alacsony fokozata. Ezek mellett még rendelkezik néhány extrával, amit a régi porszívónk nem tudott (pl. fogantyúról is vezérelhető a porszívó).
Ez szubjektív, de a kombi kefe (padló+szőnyeg) működése, kialakítása szerintem jobb volt a régi porszívónknak. Azért ezt sem mondanám rossznak, talán csak hozzá kell szokni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ