Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Sencor SCOOTER ONE

Termékkatalógus
Sencor SCOOTER ONE - Elektromos roller

Vélemények: Sencor SCOOTER ONE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sencor SCOOTER ONE témával kapcsolatban? Nálunk 51 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sencor SCOOTER ONE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sencor SCOOTER ONE megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Andrea, Jaroměř 1flag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
ár/teljesítmény arány
kapcsolható sebességtartó automatika
könnyű szállítani
hosszú akkumulátor-üzemidő
válassza ki a vezetési módot
csatlakozási alkalmazások
az egyenetlen felületen való vezetés nem kellemes
rövid kerekek, nem fér el egy nagyobb telefon a karkötőbe.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 03. 07., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
Nagyon rossz konstrukció!!! Állandóan eldől ezért elvágja a kábeleket Erre nincs garancia !! Ne vegyetek semmit az Alzából !! Én kb 150.000ért vettem meg ezt a Scooter One-t Elromlott és inkább kitalálták hogy mechanikai sérülés miatt hibásodott meg A javítási számla vagy 55.000 lenne 3 éves garanciát vettem hozzá!!! Vagyis kb kifizettem 170.000-ret Hányinger egy cég
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
A robogóhoz való Bluetooth-kapcsolat nem működik
0 ×Jelentés
Václav, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 01. 06., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
Nem tudok többet kérdezni a szabványban kért árukról,
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 14., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
A fékek gyengék, meglazulnak. A műanyag sárvédő sokszor letört, és újat kell venni. A billenés lehetetlen, ha a sárvédő eltört, ugyanakkor a billenőmechanizmus műanyag része is eltört. A kerekek perforáltak, ez előnynek tűnhet, nem tudnak defektet kapni, de egy átlagos cseh úton mészárlás a vezetés. A csavarok olyan zseniálisan vannak meghúzva és kialakítva, hogy nem lehet megkenni a kerekeket, nem lehet kinyitni a motort. A robogó egy kis idő után elkezd zajt csapni. A kijelzőn megjelenő információ hazugság, az akkumulátor lemerültebb, mint amit a robogó mutat. De a legrosszabb, amiért most ezt a kritikát írom. 2 év lovaglás után a robogóm körülbelül 2 km után egyszerűen meghal. Ezt követően a töltővel kell elindítani. Ennyi pénzért körülbelül egy év normál vezetési időre számíthat. SZEMÉT, NE VEDD MEG!
Teljesítmény
Megbízhatatlanság
Fékek
Műanyag sárvédő
Műanyag összecsukható tartó
Rugózatlan kerekek
Az önjavítás lehetetlensége
Zaj, nyikorgás
Hamis kijelző
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 09. 11., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
Nagyon használt
0 ×Jelentés
David, Litoměřiceflag
Értékelve: 2022. 08. 11., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
Az első napok után repedés jelent meg a hátsó sárvédőn - gyenge minőségű műanyagból készült, zavarják a rezgések (macskafejen semmiképp ne lovagoljunk) és a robogó gyakori összecsukása. Két hét elteltével kezdődtek a problémák - áramkimaradások, láthatóan rossz minőségű csatlakoztatott érintkezők kiestek. 27 nap elteltével Alza úgy tesz, mintha a követelést rendezték volna, de még mindig nincs nálam a robogó. A szállítólevélben az szerepel, hogy a sárvédő igényt nem ismerték el, mert az „mechanikailag sérült”, és a javítás körülbelül 600 CZK-ba kerülne. Ha pl felhívna valaki a szervízből, kifizetném a 600-at, hogy nyugi legyen, de nem szándékozom újra elvinni a szervízbe, mert még egy hónapig ott fog feküdni. Ennek a robogónak az egyetlen pozitívuma az ára. Számomra ez volt a cég utolsó terméke. A Sencor, amit vettem (a korábban vásárolt turmixgép mondta, ami 2 évig 2 napig bírta).
Ára
teljesítmény és hatótáv
tömeg
alacsony feldolgozási minőség
csak száraz sík felületekre alkalmas
csak egy (gyenge) fék
silány szolgáltatás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 15., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
A terméket felbontottnak hirdették, azonban az alkalmazásban látszik, hogy már 30km-t, 4 órát használták. A csavarok már benne voltak, kopásnyomok látszanak a kormányon és a kerekeken is. Az egyik prizma hiányzik a bal oldalon. Nem tartom korrektnek, hogy nem használtnak tüntették fel a hirdetésben és szinte egy újnak az árán árulták.
0 ×Jelentés
Vásárló, Mlada Boleslavflag
Értékelve: 2022. 04. 12., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
A robogó nagyon menő. A 110 kg-os súlyommal és a 16-18 km-es hatótávommal nincs mit megoldani. Nagy meglepetéssel lovagolt velem egy meglehetősen meredek dombra, 20 km / h sebességgel. Gyorsan indul 25 km/h-val, és nem is tudod, hogyan. Vettem kettőt magamnak és egy barátnőmnek és a barátnőmnek kb 23 km a hatótávja 78 kg-os súly mellett, amiben egyáltalán nem reméltem. Persze az utazás nehezebb, főleg a kockán, a záron pedig nagyon menő. Legfőképpen nem lehet leszúrni. Ez egy kényelmes út egy szép aszfaltúton. Semmi nem dübörög, csak egy kicsit jobb fékekre vágysz, de úgy is beállítható, mint egy bicikli. A Sencor alkalmazás nem sokat tud tenni a gyógyulás erejével. Ennyiért nagyon ajánlom mindenkinek, aki akár 120 kg-os robogót keres, jó hatótávval, felépítéssel és erős motorral. Túl nagyszerű nekem.
Megközelítés
Erős motor
Szerkezet
Mássz fel a dombokra
Ára
Gyengébb fékek
Alkalmazás
Gyengébb gyógyulás a dombról
nem alkalmas esős időjárásra
0 ×Jelentés
Rostislav, Brnoflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Sencor SCOOTER ONE
Hitelesített vásárlás
Egy tervezési hiba miatt idővel minden robogónál kialakul egy fáradási repedés, és eltörik a hátsó sárvédő. A Sencor szervizosztálya azonban egy rakás inkompetens, arrogáns emberből áll, akik mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a követelés teljesítését. Ne vásárolja meg ezt vagy bármely más Sencor robogót, sok bajtól kíméli meg magát.
Ára
robogó teljesítménye
Alkalmazások
gyenge minőségű építés
inkompetens szolgáltatás
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 22
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ