Shop roku Effaclar

Vélemények: SENCOR SHD 8275BK

Termékkatalógus
SENCOR SHD 8275BK - Hajszárító

Vélemények: SENCOR SHD 8275BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SHD 8275BK témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SHD 8275BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SHD 8275BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
13 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db

Felhasználói vélemények

Petr, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 03. 07., változat: SENCOR SHD 8275BK
Hitelesített vásárlás
Ár/érték arány
Nagy és nehéz, ami nem olvasható ki a webes paraméterekből
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 29., változat: SENCOR SHD 8275BK
Hitelesített vásárlás
Mindent egybevetve, ez egy nagyszerű hajszárító. Nagyon nagy légáramlással rendelkezik. A közepes hőmérsékleti beállítással nem kell aggódnod, hogy megégeted magad, mivel a levegő kimeneti hőmérséklete optimális a szárításhoz, és biztonságosan alacsony, de elég magas ahhoz, hogy ezzel a légáramlással a hajad pillanatok alatt száraz legyen. Nem tudom megítélni az ionizátor hatását. Úgy érzem, hogy nagyon szép gépet kaptam az áráért. Másrészt, kérjen fel egy faipari szakembert, hogy cserélje ki a tartozékokat, és védőöltözetben és kipárnázott szobában végezze, hogy elkerülje a faipari szakember, a szárító vagy a szoba sérülését. A tartozékok felhelyezése kezelhető, de a levételük olyan nehéz, hogy el kellett olvasnom a hajszárító összes anyagát (nincs sok), hogy lássam, van-e bármilyen említés arról, hogyan kell ezt megfelelően csinálni. Nem az, csak nagyon nyers erő és remény. Gondolom, ez darabonként változhat, csak remélem, hogy idővel valamilyen használhatóbb állapotba kopik (és nem kopik tovább). Ez az egyetlen pont, amiért le kell vennem a minősítést. Egy másik negatívumot a feleségem a gombok elhelyezésében lát, véletlenül megváltoztatja a hajszárító beállítását szárítás közben. Nekem nincs ilyen problémám, tehát valószínűleg a kezem méretéhez van köze, nekem jól tart. A mellékletek hasznossága szubjektív. Én a széles diffúzort, amely nyilvánvalóan hosszú hajra való, a ~6 cm-es hajammal használom "előszárításra", majd a tartozék nélkül, a feleségem a ~60 cm-es hajával teljesen a tartozék nélkül megy. A kefét és a koncentrátort nem találtuk használhatónak. A lényeg azonban az, hogy a hajszárítót a tartozék nélkül is kényelmesen lehessen használni.
Erős légáramlás
Hőmérséklet beállítási tartomány (a teljesen hidegtől a nagyon melegig)
Megfelelő hosszúságú kábel
A hőmérséklet-szabályozástól független légáramlás-szabályozás
Ára
Három mellékletet tartalmaz
A csomagban található szövet táska praktikus kiegészítő a hajszárító tárolásához.
A rögzítési rendszer a legrosszabb, ami valaha a kezemben volt.
Magasabb zajszint (de ez ilyen légáramlás mellett érthető)
Nagyobb a súlya, de olyan gyorsan szárad, hogy ez nem is számít annyira
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ