0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: SENCOR SRV 9185BK

Termékkatalógus
SENCOR SRV 9185BK - Robotporszívó

Vélemények: SENCOR SRV 9185BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SRV 9185BK témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SRV 9185BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SRV 9185BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
152 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Svojkovflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás
A hátrányok elhanyagolhatóak az elvégzett munkához képest. Ennek eredményeképpen ez egy nagyszerű segítő 💪
Precíziós tisztítás a térkép szerint
Csendes működés
Design
Csere céljából rendelkezésre álló fogyóeszközök
Néha nem találja az utat a dokkolóállomáshoz.
Néha többször is megakad ugyanott, pedig feltételezném, hogy már biztosan tud róla.
Néha nem veszi észre, hogy eltalálta a szőnyeget, és továbbra is bátran felmossa a szőnyeget.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás
Egy forgalmas híd közelében lakom, és régi ablakaim vannak, ezért a lakásom porszívózása legalább 3-4 naponta egyszer szükséges, ideális esetben gyakrabban, különben "porrétegek" vagy akár porszemek képződnek. E tekintetben aggódtam, hogy a robotporszívó hogyan fogja kezelni, de azt kell mondanom, hogy kellemes meglepetés volt. Emlékszem egy 15 évvel ezelőttire, amely szinte véletlenszerűen futott, és azóta a fejlődés tényleg hatalmas. Minden második nap kiengedem, esetleg hétvégén székeket teszek az asztalra, és kinyitom a függönyöket, hogy olyan helyekre is eljusson, ahová egyébként nehezebben jut el. Annak ellenére, hogy arra számítottam, hogy a felmosó funkció (pontosabban, azt hiszem, a nedves tisztítás funkció) haszontalan lesz, végül is örülök neki, hetente egyszer fogom használni. Műszakilag azonban az emberhez képest nem olyan jó, mint a porszívó funkció (mindent nedvesen futtat, semmi többet, ráadásul nem adhat tisztítószert a tartályban lévő vízhez). Általában nem szeretem az "okos" eszközök otthoni csatlakoztatását és telefonon keresztüli vezérlését, de ebben az esetben ez nagyon is megfelelő megoldásnak tűnik, köszönhetően a térkép megjelenítésének, a takarítandó szobák vagy területek kiválasztásának, az egyes alkatrészek élénkségének stb. lehetőségének. Az alkalmazás ebben az esetben tehát nem csupán egy "mobil vezérlő" (ami egyébként szintén benne van), mint például a sencor mobil klímák esetében, hanem valójában lehetővé teszi a porszívó sokkal hatékonyabb használatát. Azonban, bár gyors és viszonylag egyszerű a használata, néhány vezérlőelem úgy működik, hogy úgy érzi magát, mint egy tesztelő, pl. hogy nem mindig optimális a tervezésük, vagy nem mindig úgy működnek, ahogyan kellene. Mégis úgy gondolom, hogy az alkalmazás magasabb minősítést érdemel, mint amennyivel az alkalmazásboltokban rendelkezik.
Tökéletesen feltérképezi a teret, és nagyon szisztematikusan porszívózik. Először körbejárja a szoba kerületét, majd fokozatosan nagy területeken, egyik végétől a másikig halad, hasonlóan a kerti fűnyíráshoz. Az asztalok és székek lábait is jól kezeli, és (ha lehetséges) megkerüli őket.
Az alacsony szőnyegeket és lábtörlőket gond nélkül kezeli (de természetesen nem olyan hatékony rajtuk).
Az alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy kifejezetten a felmosásra tiltott területeket állítson be, nem csak általánosságban (pl. "ha porszívózol, akkor bemehetsz, de ha felmosol, akkor nem.")
Kicsit aggódtam, hogy megeszi a függönyöket, amikor azok a földön vannak, de meglepően szépen megkerüli őket.
Bár nem jut el a lakás minden zugába, azt kell mondanom, hogy körülbelül egy hónap használat után sokkal tisztább a lakásom, mint korábban. Nincsenek csomók vagy szürke porrétegek.
Ha elakad egy küszöbértéknél vagy lökettérfogatnál, akkor képes "feldühödni", valószínűleg valahogy megnöveli a teljesítményt (nem tudom, hogyan csinálja, akár egy plusz kerékkel, akár nagyobb teljesítménnyel), és többnyire gond nélkül kijön belőle. Ha nem tudja, nyafogni kezd, és vissza kell tenned, majd a főgomb megnyomásával folytathatod.
Az alkalmazás sok jó funkcióval rendelkezik: az egyes szűrők és kefék élettartamának megjelenítése (bár csak a használat időpontjától számítva, de így is szép), a lakás térképe, ahol pontosan láthatja, hogy a porszívó merre járt minden egyes porszívózás során, az egyes helyiségek határainak beállítása, "no-go zónák" létrehozása, a szobák sorrendjének beállítása takarításkor, és hogy hányszor (egyszer vagy kétszer) menjünk végig az egyes helyiségeken, illetve mennyit szívjunk bele, és felmossuk-e, területtisztítás funkció, ahol az alkalmazásban lévő térképen kijelölhetünk egy téglalapot (vagy több téglalapot, ezeket különböző módon elforgathatjuk), amit takarítani kell, ami gyakran hasznos, ha valahol kiömlött valami, stb.
Az alkalmazás gyors és viszonylag könnyen használható
Eddig még nem fordult elő velem, hogy a porszívó elakadt volna (szoftveresen, ill. lefagyna) vagy offline lenne, de igaz, hogy otthon jó wifi lefedettségem van.
Az alkalmazás jól megjegyzi a térképet és a szobabeosztást, a porszívó könnyen alkalmazkodik a változásokhoz (pl. ha van egy plusz szék stb. ) és térképfrissítés, csak a terület tisztítási módban vannak fenntartásaim (lásd mínuszok)
Az alkalmazásnak van néhány apró hibája - nem mintha lefagyna, de inkább egy kicsit elfoglalt bizonyos dolgokban - például ha ki akarsz választani egy szobát takarításhoz (vagy a térkép szerkesztésekor a paraméterek szerkesztéséhez), akkor rá kell kattintanod, de nem a szoba közepén, ahol a neve van elhelyezve, mert ott nem reagál. Szintén hiányzik az alkalmazásból a téglalapok mentésének lehetősége a terület tisztítása funkcióban (pl. mentse az étkezőasztal alatti területet stb. ), bár meg lehet nevezni őket, de a terület tisztítási módban csak eltűnnek a tisztítás után (akkor miért lehet megnevezni őket? )
Az applikáció (vagy a porszívó másik hiányossága? ) például az, hogy ha megszakítja a szobatisztítási üzemmódot (csak bizonyos helyiségek tisztítása), és azt szeretné, hogy a porszívó egy másik szobába menjen, át kell váltania a "teljes tisztítás" üzemmódba, majd vissza a "szobatisztítás" üzemmódba, különben ragaszkodik ahhoz, hogy befejezze a megosztott szoba tisztítását.
A bluetooth-on keresztüli párosítás nem működött nálam, a QR-kódon keresztüli párosítást kellett használnom (azonnali volt).
A területtisztítás és a szobatisztítás üzemmódban a porszívót becsületesebbnek találom, ez az útvonalrekordból is látszik. Sokkal többet lovagol a kanyarokban, és nem fél annyira beletolni az akadályokba (például néhányszor megböki a papucsát, és amikor rájön, hogy el lehet tolni, kicsit arrébb tolja), stb. Ezért szeretném, ha a "bátorság" ezen szintjének beállítása elérhetővé válna a felhasználók számára (így pl. a teljes tisztítási üzemmódban is aktiválható, ahol a porszívó óvatosabban viselkedik.)
A felmosás nem rossz, de ne várjon csodát, inkább vizes takarítás. Használom, de általában előtte és utána száraz porszívózom (előtte, hogy a felmosórongy ne legyen azonnal piszkos, és utána, hogy megtisztítsa a kis nedves bolyhokat, amelyeket a porszívó néha fokozatosan felmos).
0 ×Jelentés
Daniel, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Super pontosan azt teszi, amit kell
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás
Szinte egyedül porszívózik
Bár azt állítják, hogy a porszívó képes kezelni a háziállatok szőrét, ha több kutya van otthon, akkor minden porszívózás után ki kell tisztítani a porszívót. Ha van egy nagyobb lakás, így is során. A hajszálak szinte mindenhol összegubancolódnak. Az automatikus "dömping" ezért egy kicsit elhibázza a lényeget.
A porszívó elég rendszeresen lefagy, és "keményen" ki kell kapcsolni. Ezután elfelejt néhány beállítást és a térképet. A térkép elmenthető és visszaállítható az alkalmazásban. Az időzítőt minden alkalommal újra be kell állítani.
Az ellenőrző alkalmazás több figyelmet érdemelne. A legtöbb funkcionális funkciónak nincs leírása, így ránézésre nem egyértelmű, hogy mit csinálnak. Ki kell próbálnod, vagy utána kell nézned az interneten. A térképszerkesztés elég ügyetlen.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Működik, nem teszteltem mindent
0 ×Jelentés
Libor, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: SENCOR SRV 9185BK
Hitelesített vásárlás
Az első napra van, de a várakozásokon felüli elégedettség. Eddig csak porszívózni próbáltam, de nagyszerűen működik. Tiszta alkalmazás, kiváló helyiségtérképezés és akadályérzékelés. Az áráért nagyszerű segítő.
Ár/érték arány
Egyértelmű használat
addig semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ