Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Sencor SSS 3500

Termékkatalógus
Sencor SSS 3500 - Bluetooth hangszóró

Vélemények: Sencor SSS 3500

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sencor SSS 3500 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sencor SSS 3500 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sencor SSS 3500 megvásárlása után te is írsz értékelést.
43 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Praha 9 - Letňanyflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: Sencor SSS 3500
Hitelesített vásárlás
Ha egy meglehetősen kicsi, de erős partyhangszórót keresel inkább elektronikus zenéhez, ami nem tűnik első ránézésre farsangi hangszórónak, akkor megéri a pénzét (különösen a kedvezmény után: ) Jó választás. A negatívumok inkább a mikrofoncsatlakozással kapcsolatosak, ami őszintén szólva itt inkább egy kiegészítő, amit valószínűleg nem mindenki fog használni.
Elektronikus zenét elég jól és meglepően jól játszik az első benyomáshoz képest.
A kivitelezés jónak tűnik.
Nagy akkumulátor kapacitás.
Jó ár-érték arány.
Praktikus fogantyúk.
Amikor a készülék nincs használatban, és az akkumulátorral működik, a készülék kikapcsolja magát.
A készülék magától felismeri az üzemmódokat, például ha csatlakoztatja az aux in-t.
Egyszerű kialakítás.
Powerbank funkció.
A gitárzenén látszik, hogy hiányzik a frekvencia. A hiányosságok azonban elég jól kompenzálhatók, ha a telefonról BT-n keresztül játszunk egy DSP-alkalmazás segítségével, amely képes kiegyenlítőre.
Ha külső mikrofont csatlakoztatok, akkor nem lehet szabályozni. A mikrofonon van egy zajkapu is beállítva. Sajnos a szintje nem mozgatható, és az én ízlésemnek túl korán zár.
A mikrofon kiegyenlítője keményen le van vágva, és körülbelül 250 Hz alatt minden eltűnt. Kár, hogy itt nem lehet megváltoztatni ezt a beállítást, vagy bármilyen üzemmódot.
A mikrofon hangját digitális zúgás kíséri a magasban. A hang ekkor mintha zúgna vagy fütyülne. Szerencsére nem hiszem, hogy a zenéből sokat ki lehetne szűrni.
Amikor mikrofont csatlakoztat, a többnyire használhatatlan visszhang automatikusan bekapcsol, ezért azonnal ki kell kapcsolnia.
A csatlakoztatott AUX bemenet digitálisan kerül feldolgozásra, és nagy késleltetéssel jár. Hangszerek esetében a készülék nem használható ilyen módon, ami sajnálatos.
A BASS gomb, amely bekapcsolja a basszuserősítő üzemmódot, inkább kicsontozza a többi frekvenciát, és inkább árt, mint használ a hangzásnak. Ezért jobb, ha a telefonon lévő equalizerrel adsz hozzá basszust.
0 ×Jelentés
Ondřej, Litoměřiceflag
Értékelve: 2023. 05. 04., változat: Sencor SSS 3500
Hitelesített vásárlás
Az árához képest abszolút top! Nagyon jó basszust ad, és soha nem vártam volna ilyen tiszta hangzást egy bluetooth hangszórótól. A barátomnak van egy JBL party box encore hangszórója, és ez a hangszóró minden szempontból jobb! Az áráért 10/10-es.
Hatalmas akkumulátor élettartam
A basszus kiváló
Tiszta hang
Hangos
A fények jók
A design minimalista
A hangszóró gombjainak gyors reagálása
A tartók robusztus kialakításúak
Zaj a legalacsonyabb hangerőn
Egy kicsit több magasság
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ