Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Sennheiser HD 559

Termékkatalógus
Sennheiser HD 559 - Fej-/fülhallgató

Vélemények: Sennheiser HD 559

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sennheiser HD 559 témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sennheiser HD 559 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sennheiser HD 559 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Praha 6 - Nebušiceflag
Értékelve: 2023. 08. 01., változat: Sennheiser HD 559
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó hangminőség, jól kopik.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 26., változat: Sennheiser HD 559
Hitelesített vásárlás
Minőségi hangzás
Lehetne jobb a basszusa
0 ×Jelentés
Filip, Ráječkoflag
Értékelve: 2023. 05. 16., változat: Sennheiser HD 559
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nagyon jól játszanak a pénzükért
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Zdeněk, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 03. 17., változat: Sennheiser HD 559
Hitelesített vásárlás
Azért vettem a fejhallgatót, hogy a munkahelyemen a laptopomról zenét hallgathassak. Hangzás szempontjából teljesen elégedett vagyok (nincs szupersüketségem, normál hallgatáshoz biztosan elégségesek). Olyan fejhallgatót akartam, amelynek nem műbőr fülhallgatója van, így a választék kicsit korlátozott volt, ezek nagyon kellemes tapintásúak. A fülkagylók nagyok, így az egész fülednek elegendő hely jut. Nagy fejem van, és ez egy kis problémát jelent, mert a nyomás a fülem körül erősebb, mint szeretném. Kisebb fejek esetében valószínűleg rendben van. Lássuk, nem "nyúlnak-e" egy kicsit az idő múlásával. A fej tetején puha párnázás található. A konstrukció minőségét az ár miatt nem értékelem, biztosan nem úgy néznek ki, mintha fél év normál használat mellett szét kellene esniük. Egy másik fenntartásom van a kábellel kapcsolatban, amely az egyik oldalon 6,3 mm-es csatlakozóval van ellátva (ami a leírásban szerepel) és egy 2,5 (!) ) mm-es csatlakozó (amelyről sehol sincs leírás), amely szintén mélyen egy keskeny lyukba van süllyesztve. Tehát a tervem, hogy veszek egy szabványos 3,5 mm-es kábelt, és csatlakoztatom a laptopomhoz, gyorsan kudarcba fulladt, és egy csúnya szűkítővel rendelkezem a 3 méter hosszú kábel végén.
Hang
kábel
részleges kényelem
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ