AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 02., változat: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black
Hitelesített vásárlás
Jobb, mint a Galaxy Buds 2, a JBL és a Klipsch. Talán még az XM4-nél is jobbak lennének, de a Sennheiser szoftvere nem teszi lehetővé, hogy kihasználjuk ezt a potenciált.
teljesen komikus szoftver, egy olyan cég, amely elsősorban fejhallgatókat gyárt, olyan equalizerrel rendelkezik, ahol egyáltalán nem lehet beállítani semmit, vagy csak az általános "basszust" vagy "magasságot" együttesen.
ami egy általános probléma, szeretné növelni a basszust 125 körül és csökkenteni a magasságot 4k körül. csak hogy az EQ, amely csak lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az összes basszus rész nem lehetséges
ennek eredményeképpen nagyon erős hardverünk van, amelyhez nagyon hozzá nem értő szoftverek nem tudnak hozzányúlni.
0 ×Jelentés
Adam, Turnovflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black
Hitelesített vásárlás
Mint a WOW. Néhány fejhallgató már átfutott a kezemen, és azt kell mondanom, hogy hangzásban egyértelműen ezek uralkodnak a többi között. Ha valakit érdekelt, nekem volt G. Te leszel az első számú és plusz, az Airpody klasszikus és profi, valamint a Bosky Quietcomfort (a füledben, nem a fejed fölött QC35: ) és a Momentum 2 csak nyer. Eleinte kicsit szkeptikus voltam egy ilyen árcédulával kapcsolatban, de feleslegesen (nagyok voltak az elvárásaim). Amint kipróbáltam, azt hittem menni fognak, de valami hiányzott. Le kellett töltenem az alkalmazásukat, és játszani kellett egy kicsit az equalizerrel. Amint hozzáigazítottam az elképzeléseimhez, el sem hittem, hogy ilyen “kis“ fejhallgatókból valami ilyen szép és tiszta lehet.
Gyönyörű textil doboz, kellemes kézre és megjelenésre egyaránt
Fejhallgató vezérlés, vezérlési lehetőségek széles választéka
A Sennheiser az előző generációhoz képest jelentősen továbbfejlesztett zseblámpával is büszkélkedhet (1. Gen. gondja volt a zseblámpával, ez már nem)
Konstrukció, fejhallgató gyönyörűen kidolgozott, de némelyiknek lehet füle (az én esetem, de pár nap után megszoktam és már nem nyomom)
Nos, a legjobb dolog a végén. HANG. Ha a múltban használt valamilyen „olcsóbb” TWS-t (pl Airpody), így biztosan tudni fogja a különbséget.
A fejhallgató hihetetlenül tisztán játszik. A szerdák, egyetemek, az ének fenomenálisan tiszta, minden részlet, amit valaha nem hallottál, így most már gyönyörűen hallhatsz, és ennek köszönhetően a hangzás „élénkebb”.
Az én szemszögemből ezt a fejhallgatót hordozható otthoni fejhallgatónak venném, amivel nyugodtan élvezed a zenét és nem dicsekedsz vele, hogy a legszebb. NEM, más gyártók is vannak ettől. A Sennheiser a hangra összpontosít, nem a teljes dizájnra.
Azt mondanám, hogy kicsit erősebben tartották a fülüket, és kicsit úgy nézel ki velük, mint egy marslakó. Nem teljesen picik, de mint írtam ezek nem teljesen normális TWS-ek.
0 ×Jelentés
Michaela, Úvalyflag
Értékelve: 2021. 11. 27., változat: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 black
Hitelesített vásárlás
Megfelelek az elvárásoknak
Hangminőség
Egyéni opacitás-szabályozási beállítások
Néha-néha áttör egy jel
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ