Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: SEVERIN SA 2968

Termékkatalógus
SEVERIN SA 2968 - Szendvicssütő

Vélemények: SEVERIN SA 2968

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SEVERIN SA 2968 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SEVERIN SA 2968 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SEVERIN SA 2968 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jindřich, Zleniceflag
Értékelve: 2023. 02. 15., változat: SEVERIN SA 2968
Hitelesített vásárlás
A kenyérpirító teszi a dolgát, de a használata kellemetlen. Minden alkalommal, amikor csak egy kicsivel több sajtot vagy tésztát tesz bele, az mindenhová elszáll - a főzőlapok reteszébe, a zsanérokba és az alatta lévő munkalapba. Ezután a lemezeket ki kell venni és meg kell tisztítani. És a reteszelő retesz nem tart. Mivel vannak cserelemezek, jó lenne, ha újakat lehetne vásárolni, ha ezek megkarcolódnak. Nem találtam, hogy hol.
Kiváló minőségű tapadásmentes felület
Cserélhető lemezek
Sajt szivárog mindenhova
Nem tisztít jól
A biztosíték nem kapcsol be
Nem találtam csere lemezeket.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ