AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Sharp YC-GC52BEB

Termékkatalógus
Sharp YC-GC52BEB - Mikrohullámú sütő

Vélemények: Sharp YC-GC52BEB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sharp YC-GC52BEB témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sharp YC-GC52BEB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sharp YC-GC52BEB megvásárlása után te is írsz értékelést.
79 990 Ft 71 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 21., változat: Sharp YC-GC52BEB
Hitelesített vásárlás
tökéletes fűtés
nincs gomb a nyitáshoz
a kijelző nincs háttérvilágítva
0 ×Jelentés
Lukáš, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Sharp YC-GC52BEB
Hitelesített vásárlás
A sütő az abszolút csúcs ebben az árkategóriában. Rengeteg kiaknázatlan lehetőséggel szenved (a gyártó adhatott volna hozzá egy forgó tartozékot a csirkék grillezéséhez, egy mérleget a plató alá, hogy leolvassa a súlyt az automatikus programokhoz, vagy akár okosra is fejleszthette volna, hogy a telefonon keresztül saját programokat tudjon készíteni és elmenteni), de ezek mind olyan dolgok, amelyek technikailag megoldhatóak, de a piacon egyetlen sütőben sincs ilyen, így azt hiszem, egyelőre nem hibáztathatom a Sharpot, és öt év múlva egy másik sütőben fogom látni. A forgó tányér és az érintésvezérlés hiánya valószínűleg megszokást igényel majd, de tagadhatatlan előnye a könnyebb tisztítás, így szívesen kipróbálom ezt is. Az egyetlen kezelőelem, amivel hosszú távon valószínűleg problémáim lesznek, az az érintéses indítógomb - a sütőt mindig ki kell húzni az előlap letörlésekor, hogy elkerüljem a véletlen indítást, és akkor valószínűleg mindig újra kell majd állítani az órát (nem tudom, nem foglalkozom vele - én nem használok órát, de egyeseket talán zavarhat). Legalábbis emiatt (és mivel ez a sütő leggyakrabban használt gombja) jó lenne, ha fizikai gombként lenne jelen - pl. a forgótárcsa közepén, mint más elektronikusan vezérelt mikrohullámú sütőknél.
A mikrohullámú sütő + grill és a mikrohullámú sütő + konvekció kombinációja új sütési lehetőségeket kínál.
A nagy belső tér biztosítja pl. egy egész pizza kényelmes felmelegítése vagy egy nagy négyzet alakú tepsi sütése lasagnával
Az elektronikus vezérlés pontos időzítőt biztosít, amely nem hosszabbodik meg a rugó fáradásával
a kültéri sima felületek könnyen karbantarthatók
a belső síkágyat sokkal könnyebb mosni, mint a klasszikus forgólemezes összetételt
Mint valószínűleg minden konvekciós többfunkciós sütőnél, a sütőnek sem minden fala egyenes, hanem hátul egy forrólevegő-burkolat áll ki, amit figyelembe kell venni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ