Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Shokz OpenRun PRO, fekete

Termékkatalógus
Shokz OpenRun PRO, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Shokz OpenRun PRO, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Shokz OpenRun PRO, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 50 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Shokz OpenRun PRO, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Shokz OpenRun PRO, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
69 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Andrea, Šumperkflag
Értékelve: 2024. 02. 09., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
+ mindent az Ön kívánságai szerint - nincs cseh kézikönyv
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 7flag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: Shokz OpenRun PRO, kék
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon könnyű és jó hangminőségű. Kerékpározáshoz és futáshoz használom.Nagyon stabil a fül mögött.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 412flag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
jó a tinnitusban szenvedőknek
minőségi kivitelezés
nem tud egyszerre tölteni és zenét lejátszani
0 ×Jelentés
Adam, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 10. 18., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás
El sem tudom képzelni, hogy ne legyenek. Tökéletes futáshoz vagy kerékpározáshoz, de elsősorban a munkahelyemen használom őket, amikor párosított mobiltelefonom és ntb-m van. Ha valaki hívja a mobiltelefonját vagy a csapatot, a headset okosan átvált a hívás forrására. Zenét hallgathatok anélkül, hogy bárki mást zavarnék az irodában, telefonálhatok anélkül, hogy a kezemet blokkolnom kellene a telefon tartásával. Azonban már találtak számomra hasznot, amikor olyan járművet vezettem, amely nem rendelkezett hangkapcsolattal a telefonról BT-n keresztül.
Hosszabb hajjal alig látni
A hangzás a technológiához képest nagyszerű (de nem lehet összehasonlítani a fülhallgatókkal vagy a fej fölötti fejhallgatókkal).
Több eszköz párosításának képessége
Kényelmes
Üzemidő
Ha a hangerőt a maximumra kapcsolja, a basszus eltűnik, de ez a technológia korlátainak köszönhető.
0 ×Jelentés
Flex Press s. r. o., Praha 10 - Vršoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: Shokz OpenRun PRO, kék
Hitelesített vásárlás
Igazán nagyszerű hands free, nagyszerű podcastokhoz, katasztrófa a zenéhez. Ami valószínűleg a fejhallgató koncepciójának köszönhető (nem a termék rossz minőségének - ha lenne mihez hasonlítani), de akkor ezt valamilyen módon egyértelművé kellene tenni a marketingben. Így bárkit érhet kellemetlen meglepetés.
nagy állóképesség
nagyon jól szolgálja a telefonhoz való szabadkihangosítást - a mikrofonok az én esetemben sokkal jobbak, mint az Air Pods Pro vagy hasonló fejhallgatók.
kellemes anyag, ergonómia
ideális pl. olyan környezetben hallgatni az elhangzottakat, ahol nem akarunk elszakadni a környező környezettől.
társadalmilag elfogadhatóbb, mint a bedugott fül
hangosabb zajban nehéz hallani; a metróban, gondolom, használhatatlan.
A hangminőség a zenehallgatáshoz teljesen ki van kapcsolva - meglep, hogy milyen kevéssé van hangsúlyozva; nem igazán alkalmas a zene élvezetére - legfeljebb csendes háttérként, csendes környezetben.
az ár nem éppen alacsony
0 ×Jelentés
Martin, Praha 9 - Kyjeflag
Értékelve: 2023. 08. 11., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
miután röviden kipróbáltam a Shokz OpenRun és a Shokz OpenRun Pro-t, nem látok különbséget a reprodukcióban közöttük. A Pro verzió kemény tokkal és gyorsabb töltéssel rendelkezik
a fejhallgatónak köszönhetően nem veszíti el a kapcsolatot a környezettel
zajosabb környezetben a "hallhatóság" jelentősen romlik. amikor egy autó halad el mellettünk, nehezebb hallani. használhatatlan a metrón
egy kis ónos hang
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 08. 10., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló fejhallgató kültéri sportokhoz csendesebb helyeken (kerékpározás, korcsolyázás, futás, gyaloglás, stb. ) vagy otthoni gyakorlatok (súlyzós edzés, jóga stb. ), mert az izzadás nem jelent problémát. Nem elsősorban minőségi zenehallgatásra tervezték őket, de a beszélt szó hallgatásához teljesen elegendőek. Utazáshoz nem a legalkalmasabbak, mivel a környezeti zajok zavarják a hallgatást. Bár azt állítja, hogy bizonyos fokú vízállósággal rendelkezik, ami izzadságállóvá teszi, az előző modellt a zuhany alatt lemondtam, így ott nem ajánlom.
Nyitott kialakítás, így sportolás közben is hallja a környezetet (elhaladó járművek)
Ez a modell egyszerre két eszközhöz is csatlakozhat (pl. mobil és PC)
Nagyon könnyű
Köszönhetően egy bizonyos fokú vízállóság alatt nem számít
Nyitott kialakítás, így mozgás közben is hallja a környezetét (közlekedési zaj)
Nem elegendő a minőségi zenehallgatáshoz (de nem is ez a céljuk)
0 ×Jelentés
Markéta, Berounflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Shokz OpenRun PRO, rózsaszín
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha kényelmes fejhallgatót szeretne, amely nem zárja el a környezeti hangokat, nem esik ki, nem nyomja vagy zárja be a fülét, és nem vár tökéletes hangzást, ez egy jó választás. Zajos környezetben a kinti zajok elnyomják a fejhallgatót, de a vonaton vagy a metrón gyakorlatilag használhatatlan. Ideális podcastokhoz vagy zenéhez, mint munka, sport, főzés, takarítás háttere. Nem mindenkinek fognak optimálisan illeszkedni. Ajánlom kipróbálásra, én legközelebb egy 2 cm-rel kisebb változatot vennék. Az, hogy pontosan hova illeszkedik a fejhallgatója, nagyon nagy különbséget jelent a hangerő szempontjából. A barátomnak szakálla van, ami problémát jelent ennél a technológiánál (legalább nem veszi le rólam állandóan: p ).
tisztességes hangzás, ideális háttérzenéhez vagy szóbeli szövegekhez, azonban ez a technológia még nem felel meg a minőségi zenehallgatásnak.
kényelem, gyakorlatilag nem is tudod, hogy a fejhallgatót viseled.
szinte korlátlanul hallja a környezetét
tisztességes akkumulátor-üzemidő és gyors töltés
ideális irodába, sportoláshoz, sétához
a környezeti zajok elnyomják a zenét, zajosabb környezetben semmit sem hallani - nem ajánlom tömegközlekedésre, vonatokra például.
a tok elég terjedelmes, nem ideális egy kézitáskához
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás
Sajnos, visszaviszem a fejhallgatót. Kerestem a módját, hogy kerékpározás közben biztonságosan tudjak zenét hallgatni, de ez nem túl jó megoldás, a zene élvezete annyira gyenge, hogy olyan, mintha semmit sem hallgatnék. Először a Niceboy csontvezetéses fejhallgatójának egy olcsó változatát próbáltam ki, nem vártam tőle sokat, de mégis csalódtam. A hangzás nagyon rossz volt, ónos. Nincs basszus, nagyon gyenge hangerő, a hangzás maximális értéken kellemetlen. Hívásokhoz, hangoskönyvekhez, podcastokhoz stb. valószínűleg jó lenne, de zenéhez használhatatlan. Ez a Shokz modell azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a gyártó azt állítja, hogy felerősítette a fejhallgató basszusát. A csontvezetéses technológia nem képes jól reprodukálni a basszusokat (a válasz 20 Hz-től kezdődik, de a 100 Hz alatti frekvenciák nem jutnak el az agyadba ezekből a fejhallgatókból), ezért ez a modell állítólag a csontvezetéses technológiát kombinálja valamivel, ami a klasszikus hangszórókra hasonlít, így a fejhallgató az előző modellhez képest légrostélyokkal rendelkezik, de sajnos csökkenti a por- és vízállóságot (csak IP55). Ezért gondoltam, hogy ezeknek a fejhallgatóknak a hangzása teljesen más lehet, mint az olcsó Niceboy-változaté. Sajnos a csalódás ismét jött. Bár a hangminőség sokkal jobb, a fejhallgató valószínűleg olyan zenékhez használható, ahol a basszus nem fontos. Még mindig használhatatlan elektronikus zenéhez, vagy bármihez, ahol legalább egy kis basszusra van szükség. Amikor megpróbálja reprodukálni a basszust, a fejhallgató csak rezeg az arccsontokon, ami nem túl kellemes, és nem hallani belőle az alsó frekvenciák valódi hangját. Az általános hangerő ismét gyenge, könnyen elnyomják a környezeti hangok - kerékpáron, ami szerintem az ilyen fejhallgatók fő felhasználási területe, a hang könnyen elveszik a szélzajban, amint egy kicsit gyorsabban haladsz. Azt hittem, fejhallgató lehet a megoldás a zene a kerékpáron, de sokkal jobb hangzás az eredményt kap egy kis hordozható hangszóró (összehasonlítottam a régi JBL charge 3, hallgatja a távolság 1 m) és a hang teljesen más, anélkül, hogy viselni valamit a fejemen. Úgy tűnik, még a "zseb" hangszórók is lejátszanák őket. Szóval, ha zenét szeretne hallgatni a kerékpáron, nem ajánlom a csontvezetéses fejhallgatót, nagyobb élvezetet nyújt egy kis hangszóró, amely egy kicsit zavarja a környezetet, de hacsak nem nagyon forgalmas utakon teker, és nem tartja túl hangosan, senki sem fog sokat hallani a környezetében, és még mindig sokkal jobb hangzást kap, mint ezekből a fejhallgatókból. Másrészt, ha hangoskönyveket/podcastokat/telefonhívásokat szeretne hallgatni, ezek a fejhallgatók nagyszerűek, nagyon kényelmesek. De egy kerékpáron még mindig ott van a szél/környezeti zajok elnyomása.
Kényelmes, szinte nem is érzi őket a fején.
Viszonylag tiszta hangzás, figyelembe véve a fejhallgató típusát
Nagyon gyenge vagy semmilyen basszus, annak ellenére, hogy a korábbi OpenRuns modellekhez képest állítólag erősítettek ezen a modellen.
Víz- és porvédelem csak 5/5. Erős kétségeim vannak afelől, hogy képesek-e ellenállni a hosszú esőzésnek és a hosszan tartó izzadságtól és portól való eltömődésnek, ami elkerülhetetlen a sportos fejhallgatók esetében.
Az általános hangerő alacsony, kerékpározás közben könnyen elnyomja a környezeti zaj, sőt nagyobb sebességnél még a szél is. Futás közben rendben, de akár normál fejhallgatót is viselhetne.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: Shokz OpenRun PRO, fekete
Hitelesített vásárlás
Jó hangzás.
A többpontos Bluetooth nagyszerű.
A mikrofon alkalmas a konferenciahívásokhoz is.
A töltőkábel egyik végén USB-A 🙄, a másik végén pedig saját csatlakozóval rendelkezik. 🙄 Mindkettő rossz.
Nem rendelkezik mikrofon némító gombbal/funkcióval.
Egy kis nyomás a fülek körül.
A csillagászati díj.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 21
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ