AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Siguro AF-M900 Air Fryer Grill

Termékkatalógus
Siguro AF-M900 Air Fryer Grill - Elektromos grill

Vélemények: Siguro AF-M900 Air Fryer Grill

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Siguro AF-M900 Air Fryer Grill témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Siguro AF-M900 Air Fryer Grill termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Siguro AF-M900 Air Fryer Grill megvásárlása után te is írsz értékelést.
44 990 Ft 29 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Vásárló, Čelákoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: Siguro AF-M900 Air Fryer Grill
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom! Amikor kinyitja a fedelet, meleg gőz csapódik a képernyőre. Már 2 alkalommal javították.
0 ×Jelentés
Vásárló, Győri Abdaflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: Siguro AF-M900 Air Fryer Grill
Hitelesített vásárlás
Nagy felületű a rács és a tepsi (20X30 cm). Könnyen ellenőrizhető az étel a fedél felnyitásával. Ez egyszerűbb módszer, mint egy fazék kihúzása, vagy egy ajtó lenyitása után egy tepsi kihúzása, ahogy az más készülékeknél meg van oldva. Nem kell az ételt forgatni, anélkül is egyenletesen sül.
Az előmelegítés minden indításnál "kötelező", nem lehet kiiktatni. Ezért, ha egy sütés ideje kevésnek bizonyult, akkor nem lehet egyszerű módon néhány perccel meghosszabbítani az időt, mert újból elkezd előmelegíteni.
A tepsit a végein kialakított nyílásokba belefogva lehet kiemelni. Ez a hő miatt balesetveszélyes. A rácsnál még inkább: annak nincs is rendes fogantyúja, csak két kicsi nyúlvány. A hővédő kesztyű elengedhetetlen, de nehéz vele a fentiek miatt dolgozni.
A tepsi alja a merevítés miatt tele van bordákkal, emiatt pl. a krumpli lapáttal való kiszedése keserves. Fölösleges volt a fenék merevítése, az anélkül is működne. A rácsnál is túlzásba vitték a merevítést.
Nagy a vízszintes helyigénye - kis konyhába nem célszerű.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ