Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Skullcandy HESH ANC szürke

Termékkatalógus
Skullcandy HESH ANC szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Skullcandy HESH ANC szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Skullcandy HESH ANC szürke témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Skullcandy HESH ANC szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Skullcandy HESH ANC szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 11., változat: Skullcandy HESH ANC fekete
Hitelesített vásárlás
Zajcsökkentés
Összecsukható
Nem lehet a gombokkal zenét váltani
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Skullcandy HESH ANC fekete
Hitelesített vásárlás
Sajnos nem tetszett a hangja. A fejhallgató kényelmes, elég jól megmunkált. De volt bennük egy állandó zaj, ami rettenetesen zavart. Időnként recsegett a hang. Ami engem teljesen elvette a kedvemet, az a környezeti hangérzékelés volt, amikor az ANC be volt kapcsolva. A fejhallgató felerősítette a szellőt? Ezt egyáltalán nem értettem, nem lehet velük ki-be mászni a metróba, mert abban a pillanatban, amikor fúj, még teljes hangerőn sem hallod a zenét, mert szó szerint megsüketít a hurrikán. Az elhaladó autók is hangosítva voltak. Ami biztonsági szempontból valószínűleg rendben van, de számomra lényegtelen és meglehetősen idegesítő funkció, amikor munkába menet zenével akarom kellemesebbé tenni az életemet, és csak nézelődöm a hülye zebrán. Még nem jöttem rá, hogyan lehet kihagyni egy dalt, de nem olvastam el a kézikönyvet. Szóval nem tudom, hogy van-e ilyen funkciójuk. De a gombok is hülyén vannak megcsinálva, hiába tudja az ember, hogy hova kell nyúlni, csak velem gyakran megesett, hogy a hangerő helyett kikapcsoltam a fejhallgatót, vagy elkezdtem a párosítást. Mert a pluszjel a két gomb között szendvicsszerűen van. A mikrofon hangja tiszta, de csak otthon, csendes környezetben próbáltam ki. Nem tudom, milyen lenne a gyakorlatban, ha kint beszélgetnénk.
Otthon vagy az edzőteremben is jól használhatóak
Megállás nélkül zümmögnek
Ha fúj a szél, a fejhallgató használhatatlan. Úgy hangzik, mint egy hurrikán.
A felhasználói gombok rosszul vannak elrendezve
0 ×Jelentés
Dominik, Dolní Bukovskoflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: Skullcandy HESH ANC fekete
Hitelesített vásárlás
anc
minőség
Ára
tiszta hangzás
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 09. 24., változat: Skullcandy HESH ANC szürke
Hitelesített vásárlás
Nem venném meg újra. Összehasonlítom a ROG Strix Go-val. A kezelőszervek hihetetlenül hülyék, több gomb úgy van összenyomva, hogy nehéz felismerni, melyik melyik (főleg a plusz és az ANC gomb). A hosszan tartó megnyomással kiváltott műveletek esetén a művelet csak a gomb elengedése után indul el, így ha valaki ki akar ugrani egy dalt, néha csak növelje a hangerőt. Körülbelül 5 másodpercig kell tartanom, hogy kikapcsoljam. Ez az első ANC-s fejhallgatóm, de ez nem tűnik normálisnak, hogy csak a levegő áramlása kell a fejhallgató körül, amikor az ANC be van kapcsolva, például amikor egy 150-es autót vezetek ablakkal. nyisd ki. Ezenkívül nem emlékszem a fejhallgató ANC állapotára, az ANC egyszerűen bekapcsol minden alkalommal, amikor a fejhallgatót bekapcsolják. Néha hunyorog rá. Nekem a legkisebb méretre van beállítva a ROG fejhallgató, gyönyörűen illeszkedik, és 7-8 órán keresztül is nyugodtan hordom a fejemen. Ezeket maximum 3 órát lehet nyújtani, a fülvédők tényleg kemények. Szóval nagyon félek, hogy egyszer csak szétesik a fejhallgató, hiába hordom kagylótokban, olyan nevetséges műanyagdarabok tartják össze az egészet, nem érzem, hogy ez a fejhallgató kibírja teljes garancia a non-stop (majdnem) napi használatra, az általános tartósság számomra egy olcsó műanyag játéknak tűnik. Szóval nem tudom, mit képzeltek az alkotók, hogy csináljak a rövid töltőkábellel és jackkábellel, ami úgy néz ki, mintha csak leszakítanám, amikor először leválasztom a csatlakozóról. A kagylótok mellé kaptam a ROG-tól egy szép jó minőségű fonott jack kábelt és egy normál hosszú töltőkábelt. Az egyetlen dolog, amit dicsérhetek, az a meglehetősen szép dizájn (többek között azt is, hogy valami érthetetlen okból a lila dióda azon a szép szürke fejhallgatón, amikor csatlakoztatják, kigyullad, de valójában pici és alig látható), és azt is, hogy Nagyon ritkán töltöm.
design
akkumulátor
hülye irányítás
nem mehetsz ki az ANC-vel
törékeny szerkezet első látásra és tapintásra
Kényelmetlen
kicsi
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 08. 29., változat: Skullcandy HESH ANC fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A termékkel meg vagyok elégedve, de az ANC lehetne jobb minőségű.
Prémium külső, Jó akku idő, eszméletlen jól szól, elegendő basszus és USB-C.
A benne lévő ANC valóban nem a legjobb, de 40. 000 Ft-ért szerintem nem olyan rossz.
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2022. 08. 19., változat: Skullcandy HESH ANC fekete
Hitelesített vásárlás
Ez egy jó pecsét. és amikor láncfűrésszel felvágod a szomszéd testét, az ANC is segít.
Az ANC-vel nem hallom az elhaladó autókat, de még mindig hallom a szél zúgását a fejhallgató körül, szóval mi értelme
Körülbelül 4 másodpercenként recseg a fejhallgató bekapcsolt ANC mellett
A hang nem túl jó, a magasak hangosak
Az ár megint nevetséges.
0 ×Jelentés
Viktor, Husinecflag
Értékelve: 2022. 03. 19., változat: Skullcandy HESH ANC fehér
Hitelesített vásárlás
kiváló vezeték nélküli mód
tökéletes ANC és környezeti mód
Kényelmes
Az ÉN fejhallgatómnak rossz a vezetékes módja, ha 3,5 mm-es jacket csatlakoztatok rá, akkor halk zaj hallható. Így nekem már nem kell a kábeles csatlakozás, nem tudom, hogy ez csak a fejhallgatómmal vagy a teljes termékkel van-e gond, de ezért az árért szeretnék vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatót is venni.
0 ×Jelentés
Vásárló, Szarvasflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Skullcandy HESH ANC szürke
Hitelesített vásárlás
az anc gyakorlatilag mínusz decibellt general, mintha az életet is kiszippantqna a fulembol, ami elsőre iszonyat furcsa, persze ez csak néma módban van, nyilván zenénél ez megszunik
lehetne nagyobb a füles belseje, ha már over-ear nek van eladva
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ