AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear

Termékkatalógus
Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear - Gamer fejhallgató

Vélemények: Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear megvásárlása után te is írsz értékelést.
33 690 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 05., változat: Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen jól működik, kicsit felülmúlta az elvárásaimat.
- Tök jó hangszínszabályzás anélkül hogy torzítana vagy túl halk lenne.
- Jó, tiszta hangzás.
- A fülpárnák nem bőrrel vannak fedve, valószínűsítem nem fog vedleni 1-2 év után.
- USB és Jack csatlakozóval is működik, és mindkettő esetben működik a hangszínszabályzás, zajszűrés.
- A sidetone funkcióval késés nélkül hallom vissza a hangomat, nem zavar össze beszéd közben.
- Műanyag minden, de erős anyagnak érződik.
- Jól néz ki.
- Telefonnal az USB mód nem nagyon használható, a hívásra való csatornát használja, így elég gagyi hangminőségben szól. Viszont Jack-en keresztül teljesen jó.
- Quest 2-nél ugyanaz a helyzet mint telefonnal, DE az jack-kel bedugva nem is érzékeli, így azzal VR-ra használhatatlan.
0 ×Jelentés
Ondřej, Velký Osekflag
Értékelve: 2023. 04. 11., változat: Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear
Hitelesített vásárlás
Tényleg csodálatos hangzásuk van, szép hangzásuk és nagyon szép basszusuk, nagyon kényelmesek és jól néznek ki, csakhogy telepítettem azt az isteni programot, és teljesen elrontottam a beállításaimat, és nem tudtam visszatérni ahhoz, amit az eredeti Hypex Cloud Flight-tól megszoktam. Néhány nap után feladtam a beállítási erőfeszítéseimet, és visszavittem őket, és végül megkaptam a Razer Kraken Ultimate-et. Btw, ez a mikrofon szörnyű. Őszintén szólva a Hypexek hasonló árkategóriában vannak, és nevetségesen jobb mikrofon. Ez még csak nem is arra való, hogy csevegj a haverjaiddal a Discordon. Azt mondták, úgy hangzott, mint egy robot, és iszonyúan zavaros, stb., ez egy nagyon rossz mikrofon.
Megjelenés
Könnyedség
Nagyon szépen kiegyensúlyozott hangzás
Szép és kifejező basszus
Szörnyű mikrofon
Legalábbis az én esetemben a fejhallgató beállítására szolgáló szoftver teljesen elromlott (nem tudom, hogy hibás darab volt-e, vagy a szoftverben volt hiba, de a telepítés után a fejhallgató úgy dis***, hogy egyáltalán nem tudtam vele játszani. Néhány napig próbálkoztam különböző beállításokkal és a szoftver újratelepítésével, majd néhány nap után feladtam. )
0 ×Jelentés
Tomáš, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 31., változat: Skullcandy SLYR PRO MULTI-PLATFORM Gaming Wired Over-Ear
Hitelesített vásárlás
Nagyon kellemesen meglepett. Már fél éve keresem azt a fejhallgatót, amely kielégítheti a bimbózó audiofil oldalamat. A többi ultra gaming márka hangzása borzalmas volt, és a szoftverük többé-kevésbé hátrányos volt. Itt látható, hogy a skullcandy kiváló minőségű hangátalakítókat használ, és tudja, hogyan kell velük dolgozni. Jellegzetes és mély basszus, amit az ablakokban fel lehet erősíteni, gyönyörűen tiszta magasak és ami a legfontosabb, minden mozgatható és hat! Az equalizer egyetlen üzemmódja mindenre elég, zenére, filmekre és játékra. A kialakítás is elég jól sikerült, könnyűek és kényelmesek, nem szorítanak, még szemüveggel sem, és még mindig szépen illeszkednek. Az egyetlen dolog, hogy a hangerőszabályzó nem működik túl jól, még akkor sem, ha a hangerőt növelem/csökkentem a windowsban. De semmi olyan, amit ne lehetne megszokni vagy megszokni: ) A lényeg az, hogy hogyan játszanak, és ott nagyon elégedett vagyok. Sok zene nem sok pénzért: )
könnyű
nagyon kényelmes fülhallgató
nagyszerű hangzás
tiszta magasak és mély basszusok
tiszta app equalizerrel, ami működik + E. S. P. mód
mikrofon hallgatása fejhallgatóval
egész nap viselhető
lapos és különösen merev kábeleik meglehetősen idegesítőek.
a hangerőszabályzó kerék, valamint maga a rendszer hangerőszabályzója is csak bizonyos százalékban működik. vagy amikor 50%-ról 53%-ra növeli, egyáltalán nem csinál semmit, de 54%-nál észrevehetően hangosabb lesz.
az árkategóriának megfelelő mikrofon: )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ