Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Solight 1D11

Termékkatalógus
Solight 1D11 - Riasztó

Vélemények: Solight 1D11

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight 1D11 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight 1D11 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight 1D11 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaromír, Kolínflag
Értékelve: 2017. 08. 24., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
Akkumulátorokon (Ahol az áram nem pótolhatatlan)
Az árért mindenképpen ajánlom
Könnyű telepítés
Hangjelzést ad, és egy idő után tárcsázza a számokat, lehetőséget adva a potenciális tolvajnak, hogy megsemmisítse az eszközt. Ezért javaslom sziréna vásárlását, hogy elterelje a tolvaj figyelmét.
0 ×Jelentés
Martin, Benešovflag
Értékelve: 2017. 06. 16., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
az akkumulátoron
feltűnésmentes
Olcsó
megbízható
Az árért mindenképpen ajánlom
(IP kamerával kombinálom. Nagyon olcsó lehetőség kamerás otthoni riasztóhoz. Azt mondanám, a legolcsóbb és legmegbízhatóbb. Már egy éve tesztelem)
a riasztás rögzítése után körülbelül 40 másodpercig tart, ha hívja a mobilt. lehetne gyorsabb is (10 másodperc az ébresztő kikapcsolásához + 30 másodperc az első szám tárcsázásához
amikor tárcsáz egy számot (az ébresztő hívja a mobilt), berreg egy kicsit és villog a zöld dióda. Mint amikor egy kihangosítót használsz egy mobiltelefonnal. Nem hangos, de ha csend van, akkor hallod és láthatod a zöld fényt a sötétben
Lehetne kábelen keresztüli tápellátás, tartalék forrásként akkumulátor. Ebben csak akkumulátor van
ha ki is van kapcsolva az sms-es értesítés, az sms az akkumulátor lemerüléséről szól. Persze kell, de ha lemerül az akku, akkor kb másfél óránként küld sms-t, ami gyakran van, és ha épp nyaralsz, akkor felemészti a hiteledet. Hosszabb utazás előtt azt javaslom, hogy helyezzen be új elemeket. Ellenkező esetben a gyártó szerint körülbelül 3 hónapig bírja - a használat gyakoriságától függően. Ha nem használja naponta, akkor az akkumulátor sokáig bírja, akár egy évig is.
0 ×Jelentés
Lukáš, Prahaflag
Értékelve: 2016. 12. 29., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
akkumulátoros működés
megbízható észlelés
más kiegészítő modulokkal való bővítés lehetősége
kicsit bonyolultabb beállítás
hosszabb késleltetés a riasztás indításakor és a kiválasztott szám hívásakor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ