Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Solight LED szalag WM55

Termékkatalógus
Solight LED szalag WM55 - LED szalag

Vélemények: Solight LED szalag WM55

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight LED szalag WM55 témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight LED szalag WM55 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight LED szalag WM55 megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 09. 30., változat: Solight LED szalag WM55
Hitelesített vásárlás
Ajánljuk
Elégedettség
0 ×Jelentés
Vásárló, Přerov 2flag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: Solight LED szalag WM55
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kép rossz, más a transzformátor, és a vezérlő doboza. a transzformátor fehér színű, és közvetlenül a csatlakozóaljzatba csatlakozik. és az érzékelő nem a dobozban van, hanem közvetlenül a szíj végén. Szerintem nincs alatta ragasztócsík, de majd meglátom, még nem csomagoltam ki.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 04., változat: Solight LED szalag WM55
Hitelesített vásárlás
A Stage zongora mögé ragasztottam a szalagot. És mivel a másik oldalról származó led szalagnak nem volt semmi öntapadós, így kénytelen voltam átlátszó szalagot használni, de így is felragasztottam azokra a helyekre, ahol nincsenek LED-ek. A legrosszabb rész a végének ragasztása volt, ahol a csatlakozó van a kábelezéshez. Szerintem elég közel van a szalaghoz, lehetett volna nagyobb a távolság. És emiatt nehéz volt leragasztani a csatlakozót, hogy ne essen le. És műanyagra ragasztottam. Amikor a kábel be van dugva, egy kicsit nehéz a szalagomhoz képest. Ami talán zavar, hogy amikor a folyamatos színváltás üzemmódot bekapcsolom, nem tudom beállítani a sebességet. Én személy szerint jobban szeretem, ha lassabb a folyékonyság. De ez egy apróság. Egyébként valaki panaszkodott, hogy nem lehet állítani a fényerőt, és valaki azt írta, hogy 10 másodpercet kell várni. Nekem sem, amint megnyomom, normálisan reagál. De ettől eltekintve, az első napra vannak, de azt mondhatom, hogy gyönyörűen ragyognak, és nem volt bonyolult a csatlakoztatásuk.
Gyönyörűen ragyog
Távirányító - Még mindig közel kell lennie a szalaghoz.
Többféle színbeállítás
4 üzemmód - Vaku, Stroboszkóp, Fade, Smooth.
Az egyetlen problémám az volt, hogy a színátmenetet nem lehet lelassítani, de ez az én preferenciám.
Ár
A megjelölt helyeken lerövidíthető
Az eladó képe kicsit más, mint amit én kaptam. A szalagvezető ott van, de egyébként csak egy fehér tápkábel van, amelynek egyik vége a foglalathoz, a másik pedig a Led szalagcsatlakozóhoz vezet. Tehát ne számítson a képen látható két dobozra, egyik sem erre való.
Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekem nem volt semmi öntapadós a Led szalag másik oldalán, így kénytelen voltam átlátszó szalagot használni.
0 ×Jelentés
Matej, Košiceflag
Értékelve: 2018. 04. 10., változat: Solight LED szalag WM55
Hitelesített vásárlás
Kiváló LED szalag
Fényerősség beállítása
13 szín
Az aljzatba kerül
Mindenhol megakadhat
Távirányító
Nincs: )
0 ×Jelentés
Vojtěch, Tepliceflag
Értékelve: 2018. 03. 18., változat: Solight LED szalag WM55
Hitelesített vásárlás
Funkcionalitás
Egyszerűség
Ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ