Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Solight WN22

Termékkatalógus
Solight WN22 - Zseblámpa

Vélemények: Solight WN22

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight WN22 témával kapcsolatban? Nálunk 86 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight WN22 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight WN22 megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 390 Ft
Szállításra kész > 10 db

Felhasználói vélemények

Ondřej, Sadskáflag
Értékelve: 2023. 09. 03., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Ez egy klasszikus modern zseblámpa, így nem tudom túl pozitívan értékelni, de láttam már sokkal rosszabbat, így végül elég jó minősítést adok neki azért, mert legalább tényleg működik. Az ideális zseblámpát ma már nem lehet megvenni, még a Phoenix őrült drágák sem ideálisak, sajnos a gyártók még mindig csinálják ezekkel a fénymódokkal, pedig pontosan az emberek 100%-a utálja és még soha senki nem használta, én eléggé el vagyok keseredve rajta, felejtsd el az esetleges taktikai felhasználást, ez tényleg olyan, mint a sátorverés, tekergesd az utat, hogy normálisan világítson, és hagyd bekapcsolva, nincs be- és kikapcsolás, mint a régi zseblámpáktól, amelyek taktikaiak voltak, mielőtt ezt így hívták volna, és mielőtt a gyártók miatt +2000 Kč-t fizettél érte: -) Tápszabályozáskor a lámpa ma már klasszikus stroboszkóp effektust csinál, tehát PWM-es tápszabályozással, ami a legrosszabb, de valószínűleg a legolcsóbb megoldás gondolom, egyébként ma már nem csinálják, sajnos ahhoz, hogy ne botolj meg, ha éjszaka az úton sétálsz, valószínűleg elég, de idegesítő, ahogy villog. Abból, ahogyan világít a maximumra, azt mondanám, hogy van egy 5W-os LED, ezzel a 2200 mAh akkumulátorral max. 2 órán át világíthat, ez határozottan sokkal jobb megoldás, mint a klasszikus 3xAAA hülyeség, ez a legrosszabb megoldás, és tényleg nem értem, miért csinálják a gyártók, a klasszikus AA elemek nem sokkal nagyobbak, és a méret-kapacitás aránya sokkal jobb, de ezzel el is mentem ettől a zseblámpától, csak arra akartam panaszkodni, hogy nagyon kevés használható zseblámpa van a piacon, amit urbex vagy valamilyen üzleti célra lehetne használni és tényleg 3000+ért kell venni valamit a fenix-től, nincs más lehetőség, vagy megelégedni valami 100k-s zseblámpával, ami csak kikapcsolt állapotban van.
ideális méret
a testbe épített töltő (de már lehet usb-c)
újratölthető 18650 li-ion akkumulátor védőáramkörrel (az akkumulátor valószínűleg nem rendelkezik védőáramkörrel, így alul lehet tölteni egy közönséges li-ion akkumulátort, ezért vigyázzon rá)
világítási módok a bekapcsolással azonos gombon keresztül (a legenda szerint valaki egyszer valóban használta ezeket a módokat).
éles élek, amelyeknek taktikai kialakítással kell rendelkezniük az ablakok betöréséhez és hasonlókhoz, egy olyan zseblámpa számára, amely nem rendelkezik kettős vezérléssel (be / kikapcsolás és üzemmódok külön-külön), néhány ilyen elemnek nincs értelme.
amikor kisebb teljesítményen világít, a fény stroboeffektust kelt, PWM szabályozással, így van ez sajnos manapság minden lámpánál, ezért mondom mindig, hogy ezek az üzemmódok használhatatlanok.
ha a lehető legmesszebbre zoomolunk a távolba, akkor láthatjuk a négyzet alakú led vetületét, ami sajnos egy másik dolog, ami ma már szabványos.
0 ×Jelentés
Roman, Hlučínflag
Értékelve: 2023. 06. 14., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Sokáig kitart
Nagy utánvilágítás
0 ×Jelentés
Roman, Liberecflag
Értékelve: 2022. 11. 29., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Ez valahogy működik. Legalábbis egyelőre.
A világítás bekapcsolásához ötször kell megnyomni a gombot, és kihagyni az összes többi üzemmódot, például a villogást stb. Szeretném látni azt a lelkes értelmiségit, aki ezt kitalálta. Ha ki van kapcsolva, akkor is lemeríti az akkumulátort. Kikapcsolt állapotban 430 mikroampert fogyaszt. Nem sok, de ha valaki azt hiszi, hogy két hónapig az aktatáskájában fogja hordani, majd előveszi és fényesre fényesíti, akkor nem fogja fényesre fényesíteni.
0 ×Jelentés
Roman, Lovosiceflag
Értékelve: 2022. 09. 28., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Ahogy itt írják néhányan, hogy nem kapcsol ki és szívja az akkut, én személy szerint szeretném tudni, hogy hol. Az akkumulátor teljesíti a célját, rosszabb a felületkezelés. Napi több órát használom a munkahelyemen és pár napig kitart. Azt javaslom, hogy a zseblámpát 18650-es akkumulátortöltőn keresztül töltse, és ne kábelen keresztül. Gyorsabb, és úgy érzem, meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.
Úgy ragyog, ahogy kell
Elem élettartam
A felületkezelés szánalmas, rövidebb fényórák után lemegy
0 ×Jelentés
Jana, Planá nad Lužnicíflag
Értékelve: 2022. 08. 13., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Nagy fényerő.
Jól működik.
Vettem egy tartalék akkumulátort, így még mindig töltve van.
Jó a pénzért.
Nem kellene annyi váltást választanom.
Kicsavarva tárolom, nehogy lemerüljön.
0 ×Jelentés
Kristína, Zohorflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Nem a zseblámpáknál
0 ×Jelentés
Matěj, Plzeň 1flag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Erős zseblámpa
Kikapcsoláskor rendkívül gyorsan lemerül.
Másfél év után a töltőcsatlakozó eltört (az első naptól kezdve gyenge volt).
0 ×Jelentés
Luděk, Háj ve Slezskuflag
Értékelve: 2020. 10. 20., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
ragyog, mint egy ördög
elég gyorsan lemerül
0 ×Jelentés
Jakub, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2020. 09. 26., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Újratölthető
zoom
nagy fényerő
0 ×Jelentés
Jozef, Ponikyflag
Értékelve: 2020. 09. 22., változat: Solight WN22
Hitelesített vásárlás
Ez egy fantasztikus elérés. Nekem elég. Ha tudnék csatolni egy fényképet, megtenném.
Még nincs
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 29
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ