Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g

Termékkatalógus
SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g - Grill begyújtó

Vélemények: SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g megvásárlása után te is írsz értékelést.
890 Ft
Szállításra kész > 20 db

Felhasználói vélemények

Robert, Olomouc 18flag
Értékelve: 2022. 09. 12., változat: SOLO Gyúlékony gél dobozban, 200 g
Hitelesített vásárlás
Tartósság kb. 1,5 óra (csak durva becslés)
Kompakt csomagolás, a hátizsák minden zsebébe elfér.
Biztonságosan működik. Ez egy lehetőség azok számára, akik nem akarnak gázpatront magukkal vinni. Nem áll fenn a spontán égés veszélye. Szerintem ennek jónak kell lennie a gépnek.
Nincs ezzel semmi baj! Megbízható mindaddig, amíg nem esik az eső a kannába.
Ešus főzési területet kell előkészíteni, ill hozzon létre legalább 1 cm-es légrést az eschus és a doboz között, hogy az égjen. De a hegyekben ez valójában csak apróság. Csak 2-3 azonos magasságú kőre van szüksége, és helyezze őket a doboz köré.: )
Újranyitáskor lecsapódott nedvesség maradhat a dobozban. Általában csak néhány csepp lehet a gél felületén, de meg kell várni, amíg megkopogtatja vagy elpárolog. Ellenkező esetben a gél nem ég jól, megfullad, és akár elfeketedhet is.
A kinyitáshoz legyen nálad kés vagy más feszítővas. A bádogfedél puhább, de jól tart. A fedélnek ki kell bírnia az ismételt nyitást.: )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ