Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Sony DSX-A210UI

Termékkatalógus
Sony DSX-A210UI - Autórádió

Vélemények: Sony DSX-A210UI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony DSX-A210UI témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony DSX-A210UI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony DSX-A210UI megvásárlása után te is írsz értékelést.
30 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: Sony DSX-A210UI
Hitelesített vásárlás
Egyszerű, “fapados”, ezért könnyű megtanulni a kezelését.
Ki, be kapcsológomb nevetségesen el van rejtve. Régen a hangerőtekerőt benyomtam bekapcsoltam tudtam vele hangerőt szabályoznim aztán ujabb benyomás és kikapcsoltam. Most meg a hangerőállító gomb melletti kicsi gombet röviden benyomom, bekapcsolm hosszan megnyomva ugyanaz kikapcsol. Ja, és nincs ráírva, hogy on hanem csak, hogy off. Logikázza ki az ember a funkcióját.Sajnos a mai kütyüket informatikus agyú emberek tervezikm sokszor a józan paraszti ész már elveszett.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 04. 05., változat: Sony DSX-A210UI
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék nagyjából megfelelő. A Sony világmárka, de macerás. A saját képére formálna mindenkit, de erre nem vagyok kapható.
Nem rosszabb más hasonló termékeknél.
Az autórádió hangerőszabályzójára több funkciót telepítettek, némelyik eléggé felesleges ott. Vezetés közben véletlenül megnyomtam, percekig kopogtattam, hogy visszataláljak a hangerőszabályzás funkcióhoz, de nem engedelmeskedett. Százharmincnál az autópályán vagy csúcsforgalomban a belvárosban ez balesetveszélyes. Más rádinál tíz másodperc múlva visszaáll a hangerőszabályzás funkció, ennél sokkal több idő kell ehhez.
0 ×Jelentés
Lukáš, Trstenáflag
Értékelve: 2018. 12. 29., változat: Sony DSX-A210UI
Hitelesített vásárlás
Ár
Hang
konfigurálható kormánykerék-vezérlés
USB
Tervezés
levehető előlap
eddig semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ