A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony GTK-XB60B

Termékkatalógus
Sony GTK-XB60B
4,6 7 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, RCA (cinch), Bluetooth NFC, mikrofon, AAC és LDAC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 14 óra akkumulátor üzemidő,
Kód:  JW110j1 Termékszám:  GTKXB60B.CEL Gyártó honlapja:

Sony GTK-XB60B

A(z) Sony GTK-XB60B Bluetooth hangszóró kemény basszusokat és finom hangmagasságokat is vissza tud adni, ezáltal teljesen új dimenzióba emeli a zenehallgatást. Mindezt anélkül, hogy akár egy vezetékre is szükséged lenne! A gyors átvitelt a modern Bluetooth technológia garantálja, ami lehetővé teszi a különböző zenék lejátszását az erre alkalmas készülékekről. Az NFC technológia segítségével a Bluetoothos hangszóró nagyon gyorsan párosítható. Az akkumulátor 14 óra lejátszási időt garantál. Ha olyan készüléked van, amely nem rendelkezik Bluetooth átvitellel, akkor a(z) RCA - Cinch bemenetet is használhatod.

A(z) Sony GTK-XB60B Bluetooth hangfal legfontosabb jellemzői

  • A(z) Sony GTK-XB60B támogatja a(z) Bluetooth és NFC technológiát
  • Az integrált mikrofon lehetővé teszi a telefonálást
  • Egy feltöltéssel a(z) Sony GTK-XB60B működési ideje: 14 óra
  • A hangszóró méretei (szé×mé×ma): 26,4 × 27,2 × 55,2 cm
  • A hangfal súlya: 8 kg

A(z) Sony GTK-XB60B további funkciói

Emellett a belső mikrofon segít a bejövő hívások lebonyolításában. A(z) SONY Bluetooth hangszóró cinch dugó segítségével is összeköthető. Ez a modell a következő kodekeket támogatja: AAC és LDAC.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!
Kimenetek
RCA - Cinch Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, LDAC Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
14 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
26,4 cm Kész!
Mélység
27,2 cm Kész!
Magasság
55,2 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
8 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony GTK-XB60B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony GTK-XB60B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony GTK-XB60B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB60B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony GTK-XB60B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ