Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1

Termékkatalógus
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 - Házimozi rendszer

Vélemények: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 témával kapcsolatban? Nálunk 25 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Prostějovflag
Értékelve: 2023. 12. 23., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
egyszerű beállítás a Sony TV-hez
0 ×Jelentés
Jindřich, Zlínflag
Értékelve: 2023. 11. 25., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
A hely adottságai miatt elragadott a hangsávok hulláma. Olvastam véleményeket, videókat, ajánlásokat, cikkeket, sok-sok napot töltöttem az ár/teljesítmény kiválasztásával, és megvettem ezeket. Ez szörnyű! De tényleg szörnyű! Mondhatni, csak zaj vett körül. De az igaz, hogy már összehasonlítottam a reprodukció minőségét a hifi beállításommal. Ez a soundbar egy központi hangszóróval rendelkezik a TV alatt és két hátsó monitorral. Még akkor sem sikerül neki, amikor a center megpróbál egy bal és egy jobb első csatornát szimulálni a pattogásával. Csak a középső és a hátsó két hangszórót hallja késleltetve. Ezt hívják házimozinak? Filmek, zene, bármi más esetén egyszerűen a bal/jobb első csatorna a legfontosabb. Ebből a szempontból ezekhez is a legjobb minőségű hangszórókat kell használni a kínálatból. Ezért van az, hogy a passzív 5.0 vagy 5.1 beállításoknál elöl vannak a hangszórók, és hátul nem annyira szükségesek az effektek, ezért könyvespolcot vagy más szatellit hangszórót használnak. Ebből a hordóból egyszerűen hiányzik ez a bal és jobb első csatorna! És ezeket nem lehet elérni a tükörképekkel, még ha nagyon igyekszel is. A tükörképek nem azt csinálják, amit a reprok. Szóval nekem ajánlották a JBL 800-as hordót, azt hiszem, 20kért. De ha minőségi zenét akarok, azt mondják, hogy próbáljam ki az Adam Audio-t. Lenyűgözték a T7V csodálatos reprodukciójáról szóló vélemények, és kipróbálta őket. Erről a T7V hangszóróról már írtam egy véleményt itt. Ebből a szempontból még a 20-as sounbar is lehet, hogy több térhatású hangzással rendelkezik, mint ez az olcsó sony, de minőségileg egy soundbar lesz. Jobb a minőségi 2.0 a filmekhez és szinte bárhol, mint egy füstös, mocskos 5.1,7.1,9.1 soudbar. A soundbar "felidézi" a szobát a visszaverődés által, de számomra még mindig zaj veszi körül, nem pedig minőségi tiszta reprodukció. Lézerkardok suhogását hallottam magam mögött a filmek hordóinál. A hátsó hangszórókban lévő késleltetett hatás, azt hiszem, ez az. Ha minőségi hangzást akarsz filmekhez, dobd el a hordókat, spórolj pár hónapot, és menj egy hifistúdióra. Tényleg jobb egy jobb minőségű 2.0 jó akusztikával, mint egy suta 11.2 soundbar reprodukció szobakalibrációval és csatornaszimulációval a visszaverődés által. Próbáljon ki egy minőségi 2.0 vagy 5.1-et minőségi erősített hangszórókkal, és rejtse el a hordót a szekrényben. Ha pedig ragaszkodsz a hordóhoz, próbáld ki a JBL 800-at 20 ezerért. Az olcsóbbak nagyon zajosak és pénzkidobás.
Ár/teljesítmény arány valószínűleg nagyszerű
A reprodukció minősége. Ez csak egy hangsáv.
Ne hagyd, hogy a soudbarok lavinája elárasszon, milyen csodálatos hangzásuk van. Ezek apró hangszórók, amelyek visszaverődéssel szimulálják a teret, de nagyobb hangerőn az apró hangszóró nem tudja azt produkálni, amit a könyvespolc vagy oszlop hangszórók.
0 ×Jelentés
Daniel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 09., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
A hangsáv nagyszerűen szól, a hátsó hangszórók pedig szép térhatású hangzást biztosítanak. Minden paramétert egy apró kijelzőn állítanak be, amely legfeljebb 4 karaktert mutat, így minden rövidítésekben van. Használati utasítás nélkül nem lehet beállítani.
Szép basszus és magas hangok
Elegendően hosszú kábelek
Teljes csatlakoztathatóság
A hangerőszabályozás nagyon szemcsés. a hangerőt legalább 5 ponttal kell növelni ahhoz, hogy a különbséget hallani lehessen.
Apró kijelző
Összetettebb paramétervezérlés
0 ×Jelentés
Josef, Odolena Vodaflag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
A hátsó hangszórók vezeték nélküli csatlakoztatása
Könnyű telepítés
Minőségi hangzás
0 ×Jelentés
Milan, Ústí nad Labem 11flag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás az árához képest. Nagyszerű megoldás a "vezeték nélküli".
Ez idáig semmi
0 ×Jelentés
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 21., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
Jó hangzás, legolcsóbb teljes 5.1-es verzió
megfelel az elvárásoknak, vezeték nélküli hátsó hangszórók
Az ATMOS és a DTS hiányzik: X
0 ×Jelentés
František, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 01. 23., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
gyors párosítás
hangminőség hangos zenével
ha HDMI-ívvel csatlakoztatva, körülbelül egy óra elteltével jelet küld a TV-nek, amely ezután elindul.
nem tudja vezérelni a jelentéstételt a Bluetooth/optikai kapcsolaton keresztül a TV-n keresztül
0 ×Jelentés
Matej, Martinflag
Értékelve: 2021. 11. 17., változat: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Hitelesített vásárlás
Kiváló 5.1. rendszer soundbarral és kiváló minőségű aktív mélynyomóval. Jó volt, hogy a hátsó hangszórók csatlakoztathatók a wifi adapterhez, így nem kell kábeleket vonszolni a szobában. A 600 W teljesítmény elegendő egy közepes méretű helyiségben. Eddig elégedettség a pénzért.
Kiváló minőségű térhatású hangzás
Jó basszus
Könnyű telepítés
Kevesebb kábel
Szép modern design
még nincs - talán egy kicsit magasabb áron: )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ