A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

Termékkatalógus
Sony PS4 Platinum Wireless Headset
4,5 14 értékelés
Gamer fejhallgató - PC és PlayStation 4, 7.1-es térhangzás,
Kód:  MSX023h Termékszám:  PS719812753 Gyártó honlapja:

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

Kiváló fejhallgató szenvedélyes játékosoknak, a zene szerelmeseinek, vagy filmőrülteknek. Ez a stílusos Sony PS4 Platinum Wireless Headset készülék kielégíti még a legigényesebb felhasználókat is, és azokat, akik többféle szabadidős tevékenységért is rajonganak.

Sony PS4 Platinum Wireless Headset fejhallgató igényeseknek

  • Lenyűgöző design
  • 3D Audio a kiváló hangzásért minden irányból
  • Hosszan tartó használat esetén is kényelmes viseletet biztosít
  • A nagyméretű, 50 mm-es hangsugárzók tiszta és összetett hangzást nyújtanak
  • Beépített mikrofon zajszűrővel
  • 3,5 mm-es jack PlayStation VR-ral és mobileszközökkel való használathoz
  • Lehetőség a megfelelő lejátszási mód kiválasztására
  • Akár 8 órás lejátszás egyetlen töltéssel
  • Stílusos összehajtható design

Földöntúli hangzás

A 7.1 virtuális térhangzásnak köszönhetően tökéletes és kristálytiszta hangzásban lehet részed. A fejhallgató hihetetlen háttérhangzást generál zenehallgatás közben, tele dübörgő basszussal, lenyűgöző magasságokkal és gyönyörű középhangokkal. Filmezés és játék közben úgy érezheted magad, mintha az események középpontjába kerültél volna. A felrobbanó gránátok, a lövedékek zaja vagy az ellenség suttogása elképesztően élethűen hallatszik, és megsokszorozza a játékélményt. A Headset App segítségével különféle játék- vagy lejátszási módokat tölthetsz le, amelyek kifinomult hangzást biztosítanak.

A beépített, zajszűrővel ellátott mikrofonon keresztül könnyedén kommunikálhatsz a csapattársaiddal, és mindig egy lépéssel az ellenség előtt járhatsz. A Sony fejhallgatója továbbá használható Skype-oláshoz, vagy egyéb chat alkalmazáshoz is.

Headset, amely téged is lenyűgöz

Ez a fejhallgató hosszan tartó és kényelmes viselésre lett kifejlesztve. A bélelt belsővel rendelkező zárt fülkpárna kellemesen simul a fülre. A műanyag fejhíd finoman csatlakozik a készülékhez, így szinte nem is érzed, hogy rajtad van. A fejhallgató egyetlen töltéssel akár 8 órás audioélményt is képes biztosítani. A töltöttségi állapotot és a hangerőt a képernyőn ellenőrizheted. A zenehallgatás, filmezés és játék közötti választás szintén egy remek opció. A termék kompatibilis PlayStation 4, PlayStation 3 vagy hordozható PlayStation Vita készülékkel.


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PS4 Platinum Wireless Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Platinum Wireless Headset. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Platinum Wireless Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Drahtloser Kopfhörer Sony PS4 Platinum Wireless Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Drahtloser Kopfhörer Sony PS4 Platinum Wireless Headset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ