A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Sony SRS-XB41, fehér

Termékkatalógus
Sony SRS-XB41, fehér
5 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, WPS, DSP, Music Center + DJ funkciók a Fiestable alkalmazással, mikrofon a kihangosításhoz, fényeffektek, 3,5 mm csatlakozó, microUSB, lemosható, akár 30 méter hatótávolság, akár 24 óra üzemidő
Kód:  GS476f43d Termékszám:  SRSXB41W.EU8 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB41, fehér

Hordozható, vezeték nélküli hangszóró színes fényekkel

A hordozható Sony SRS-XB41 Bluetooth hangszóróval igazi partit tarthatsz a kertben, a parkban vagy a strandon. Az EXTRA BASS funkcióval és a tökéletesített élő hangzásmóddal, a nagy dinamikájú és kiváló surround effekttel csúcsminőségű hangvisszaadást biztosít. Ráadásul a stílusos világításnak köszönhetően, amelyet mobilalkalmazással könnyen beállíthatsz, a Sony hangszóróval igazi fesztiválhangulatot teremthetsz.


Stylové osvětlení

Minden partit beragyog

A Sony SRS-XB41 hangszóró olyan színes, villogó fénycsíkokkal rendelkezik, amelyek teljesen szinkronizálódnak a ritmussal. Újdonság, hogy a stílusos fénycsíkok a hangszóró éleit keretezik, és tökéletes fényshow-ról gondoskodnak, amely főként éjszaka lenyűgöző.

Wireless Party Chain

Vedd fel a ritmust

A Wireless Party Chain funkció segítségével, Bluetooth technológiával akár 100 vezeték nélküli hangszórót is összekapcsolhatsz. Ennek jóvoltából szinkronizálhatod a zenét is, és a fényt is, így mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat. A fényhatásokat könnyen irányíthatod az intuitív Fiestable mobilalkalmazással.

Voděodolná konstrukce

Vízzel és porral szemben ellenálló

A hangszóró kedvezőtlen éghajlati viszonyok között is készen áll a kültéri használatra. Az IP67 védettségi minősítésű készülék rendkívül vízálló, korrózióálló és porálló, így magaddal viheted az erdőbe, a strandra és a medencébe. Ezenkívül innovatív kialakításának köszönhetően ütésálló, és 1,2 méterig esésálló is.

Funkce LIVE SOUND

Egyedülálló surround hangzás

Egyszerűen nyomd meg a LIVE SOUND gombot, és egy teljesen új szinten hallgasd a zenét. Élénkítsd fel a partit az egyedülálló, térhatású hangélménnyel, és bárhol is vagy éppen, ott teremts tökéletes fesztiválhangulatot.

Kettős, 58 mm-es hangszóró

A csúcsminőségű, 58 mm-es kettős hangszóró erős hangzást nyújt, gazdag basszussal. Kúpos felépítésű és nagy kilengésű mica membránja minőségibb hangvisszaadást biztosít. A lejátszott zene még nagy térben is nagyon jól hallható, így zenei élményeidet egy nagyobb baráti társasággal is megoszthatod.


Akár 24 óra üzemidő

Az akkumulátor akár 24 órányi üzemidőt ígér, így az SRS-XB41 hangszóró biztosan hosszabb ideig kitart, mint te. A készülék oldalán található praktikus USB-port segítségével szükség esetén feltöltheted mobiltelefonod akkumulátorát. A lejátszás és a hangerő könnyen beállítható a hangszóró tetején található érintőpanelen.


Vezeték nélküli hallgatás

Vezeték nélküli zenehallgatás

A Bluetooth vezeték nélküli technológiával, amellyel telefonodat NFC-n keresztül csatlakoztathatod, könnyen streamelheted a zenét mobileszközödről. Egyszerűen tedd közelebb a telefonodat a hangszóróhoz, párosítsd és válaszd ki kedvenc számaid lejátszási listáját.

Funkce Party Booster

Vigyél életet minden partiba

A Party Booster funkcióval különböző hanghatásokat hozhatsz létre, mint például a szkreccselés, pergődob, lábdob vagy kolomp. A hangerőt érintéssel vezérelheted - finom érintéssel halk hangzást érhetsz el, vagy erősebb koppintással felhangosíthatod.


Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPx7 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
24 óra Kész!
Akkumulátor töltése
MicroUSB Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
29,1 cm Kész!
Mélység
10,4 cm Kész!
Magasság
10,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
1,5 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB41, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB41, bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB41, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB41, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB41, weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ