Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Sony Xperia 10 IV 5G lila

Termékkatalógus
Sony Xperia 10 IV 5G lila - Mobiltelefon

Vélemények: Sony Xperia 10 IV 5G lila

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony Xperia 10 IV 5G lila témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony Xperia 10 IV 5G lila termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony Xperia 10 IV 5G lila megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ladislav, Cejleflag
Értékelve: 2022. 09. 19., változat: Sony Xperia 10 IV 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Sony
tiszta android
szép kijelző
tisztességes hangszórók
értesítő dióda
egy kis retró megjelenés, ami csak rám jellemző
Fényképezőgépek ennyiért
egy gyengébb processzor egyébként nem sok hatással van a normál használatra
a processzor a képszerkesztést is lassítja, azonban néha animációk is láthatók a rendszerben
0 ×Jelentés
Josef, Praha 6 - Břevnovflag
Értékelve: 2022. 07. 19., változat: Sony Xperia 10 IV 5G fekete
Hitelesített vásárlás
Ezt a telefont az Xperia XZ1 Compact cseréjeként vettem, mert az XZ1 már megszűnt, és az új Xperia az egyik legkisebb androidos telefon a piacon. Az új xperia könnyűnek érzi magát a kézben, pedig 30 grammal nehezebb, mint az XZ1. A felbontás sokkal jobb. Az XZ1-hez hasonlóan tartható, csak 2 mm-rel nagyobb a szélessége, de a magassága 3 cm, és ez nagyon feltűnő, már nem érem el egy kézzel a bal felső szélét, és néha rám esik a telefon, mert magasság. Nagyon meg voltam elégedve az XZ1-gyel, ezért örülök, hogy az új Xperia is hasonló: strapabíró vízálló konstrukció, értesítő LED, ujjlenyomat feloldó gomb. sajnos hiányzik a kamera gomb, ez nagyon megtetszett és ennek köszönhetően olyan fotóim vannak, amik a gyorsindítás nélkül nem lennének lehetségesek. Az akkumulátor majdnem kétszer akkora, de a kijelző, a RAM és az erősebb processzor nagyobb. Nekem eddig maximum 2-3 napot bírt az akku, erre még a 2700mAh-s Xperia is képes volt. A 21:10-es kijelző valószínűleg jó filmekhez, de a legtöbb alkalmazásban, pl youtube portré vagy waze, használhatatlan. A kamera nem a legjobb, de azt hiszem, 30 ezerért nem tudom összehasonlítani a Samsunggal. Jobb képeket csinál, mint egy 5 éves telefon, nekem ennyi pénzért elég. Remélhetőleg valamikor újra elkészítik a Compact verziót
Nagy akkumulátor
Tartós konstrukció (talán ezt jelzi: -D)
Könnyű érzés a kézben
Ujjlenyomat-érzékelő a gomb oldalán
Értesítési LED
21:9
Kamera gomb hiánya
Műanyag szerkezet
Gyengébb kijelző háttérvilágítás
Magasabb ár a paramétereket figyelembe véve
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ