AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Soundmaster PDB1910SW

Termékkatalógus
Soundmaster PDB1910SW - DVD lejátszó

Vélemények: Soundmaster PDB1910SW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundmaster PDB1910SW témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundmaster PDB1910SW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundmaster PDB1910SW megvásárlása után te is írsz értékelést.
64 390 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

František, Čestliceflag
Értékelve: 2023. 02. 25., változat: Soundmaster PDB1910SW
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha a márka hibátlan DVD-lejátszóihoz volt szokva. Philips PD9005/12, amelyek már nem vásárolhatók meg, szinte biztos, hogy a Soundmaster a megfelelő választás az Ön számára. Még a tartozékok is azonosak, merem állítani a különböző jelek alapján, hogy a Soundmaster márka átvette a márka know-how-ját. Philips, beleértve a következőket. jó szintű kivitelezés. Míg az akkumulátor nem 5, hanem csak körülbelül 2,5 órát bír, a Soundmaster ismét könnyebb. A soundmaster vitathatatlan előnye az audio/video bemenet. Összességében nagyon sikeresnek értékelem utazáshoz és a gyerekszobába, a DVD lejátszót a tévé helyettesítheti, ajánlom !
A Soundmaster PDB1910SW joggal az egyik legjobb a piacon
A lejátszó jobban működik, mint vártam, tisztességes DVB-T2 tuner
Alacsony súly, nagyszámú tartozék, többek között. zsákok az autósülés háttámlájához.
Emlékszik arra, hogy hol szakította meg a lejátszást, és folytatódik, amikor bekapcsolja.
A kivitelezés és az anyag kiváló minőségű, ajánlom a PDB1910SW-t.
A nagyszerű dolog az, hogy a készüléknek van egy audio/video bemenete, és küldhet videót egy másik eszközről, például műholdról vagy ntb-ről stb.
A kép nagyon jó még oldalnézetből is, a hangzás a készülék méretéhez képest tisztességes, autóban elkelne több teljesítmény, de elfogadható.
A menüből és a kezelőszervekből hiányzik a cseh nyelv, de a készülék támogatja a cseh nyelvet a lejátszás során, beleértve a. feliratok. Nekem ezzel nincs problémám.
A beépített akkumulátor élettartamát a gyártó nem jelzi, a töltöttségi állapotot nem jelzi. A készülék figyelmeztetés nélkül kikapcsol.
DVB-T2 módban rossz akcentus menü, de alapvetően olvasható.
Az IR-vevő nem az előlapon van, az autóban a kartámaszon használva ez egy kis problémát jelent, például a hang elnémítására/erősítésére.
Ki kell kapcsolni a készülék oldalán lévő kapcsoló csúsztatásával, a DO gombjával történő kikapcsolás csak készenléti állapotot jelent, és az akkumulátor néhány óra alatt lemerül. Ez az információ nem szerepel a használati utasításban.
A kiálló lábak a készülék alján egy kicsit akadályozzák, amikor az autóban a karfán lévő táskába csúsztatjuk, de ez nem dráma. A lábakon lévő gumilapok csak összementek és lehámlottak, de nem hiányoznak: o)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ