Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: SPC Gear Lix PMW3325 fehér

Termékkatalógus
SPC Gear Lix PMW3325 fehér - Gamer egér

Vélemények: SPC Gear Lix PMW3325 fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SPC Gear Lix PMW3325 fehér témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SPC Gear Lix PMW3325 fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SPC Gear Lix PMW3325 fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Dávid, Ivanka pri Nitreflag
Értékelve: 2022. 04. 06., változat: SPC Gear Lix PMW3325 fehér
Hitelesített vásárlás
Soha nem rajongtam a perforált egér irányzatért, de miután sok éven át használtam a Razer Nagu-t (nem csak a WoW régóta lejátszója), szerettem volna kipróbálni az ellenkezőjét, a lehető legkönnyebb egeret. Eleinte nagyon szkeptikus voltam, így nem akartam sokat befektetni, olvastam pár számomra túl hízelgőnek tűnő véleményt, de már tudom miért, az egér az árához képest teljesen más. Ha kétszer annyiba kerülne, nem lepődnék meg. Igen, a feldolgozás minősége nem a csúcson van, de ezen az áron több mint megfelelő. Az egyetlen szubjektív hátrányom, hogy nincs hová tenni a kisujjamat, az egyetlen dolog, ami zavar az egérrel kapcsolatban.
tömeg
a kábel más méretű, ha más márkák használnák, akkor csak látod, de egyébként nem adja ki magát.
Ára
megjelenés és RGB (de ez pusztán szubjektív)
semmi, szóval ha időnként integetsz a RAGE játékokra, erősen ajánlom, hogy válassz másik helyet az asztalon, ahol ütöd: ) Az az egér nem állítaná meg. Egyébként nincs okom panaszra.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ