AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm

Termékkatalógus
Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm - Okosóra tok

Vélemények: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm megvásárlása után te is írsz értékelést.
5 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Praha 10 - Vršoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 07., változat: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm
Hitelesített vásárlás
szép stílusú borítás, csak nehezebbé teszi a borítás felhelyezését. Egyébként 100%-os elégedettség. Én is ajánlom a védőüveget.
stílus
védelem
Megjelenés
rosszabb kezelés az alkalmazás során
csak egy színben
0 ×Jelentés
Richard, Štětíflag
Értékelve: 2023. 07. 22., változat: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm
Hitelesített vásárlás
Kiváló kivitelezés
0 ×Jelentés
Daniela, Liberecflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Megjelenés
Gyönyörűen illeszkedik az órához
0 ×Jelentés
Marek, Kraloviceflag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm
Hitelesített vásárlás
Eddig nagyon elégedett vagyok ezzel a védővel, mint mindig minden megvásárolt Spigen termékkel. Szépen illeszkedik. A felhelyezés és a levétel egy kis erőt igényel, néhányszoros felhelyezés/levétel után van egy kis távolság is, de nagyon kevés. Aztán a csomagolást és az eredeti pántot is kissé akadályoztam a mozgásban. Ez csak akkor tűnik fel, amikor az órát leveszik, vagy amikor fel akarja tenni - a szíjak úgy tűnhet, hogy beragadnak, nem jönnek le. Nekem is van egy Spigen borító az én Galaxy Note10. Az első borító, amit vettem hozzá, egy átlátszó TPU volt, amelyet közvetlenül a Samsungban gyártottak, egy hónap után már kezdett lazulni és rés keletkezni a telefon és a borító között. Ráadásul kezdett sárgulni, a mosás/tisztítás nem segített, csak rontott a hézagokon és a lazaságon.
A leírás szerint én is a Spigen-től vettem üveget - ők nem kamuznak a kompatibilitásról. Alig 0,5 mm-es réssel illeszkedik.
Tökéletesen illeszkedik az eredeti GW4 fekete szíjhoz.
Azt mondanám, hogy könnyebbé tette számomra az érintéses lunetta működtetését - nem csak az ujjamat futtatom az üvegen, ahol folyamatosan elmegy a szélén, vagy az ujjamat sem futtatom az üveg szélén. Ennek a borításnak a széle (védőüveggel) így 0,5 mm-rel a kijelző felülete fölé emelkedik, ami megakadályozza az ujjak elcsúszását.
Hozzáad az óra megjelenéséhez, különösen ezzel a tokkal sokkal robusztusabbnak tűnik.
Az órával a csuklómon szinte semmi különbséget nem érzek, de.
Az óra (40mm) egy kicsit nagyobbnak tűnik a tokkal - bárki is hibázott a mérettel, szerintem megpróbálhatja korrigálni ezzel a tokkal. Persze, a kijelző nem lesz nagyobb, de az órát mindenképpen nagyobbnak fogja érezni.
A többszöri eltávolítás és behelyezés miatt a tok nem illeszkedik teljesen az óra testéhez. Lehet, hogy ez jó dolog, de én határozottan jobban szeretem, ha a telefon tokja tökéletesen illeszkedik a telefonom testéhez.
Vigyázz a hőségre! Természetesen ez várható volt. Tehát csak akkor vigyázz, ha igényesebb műveleteket futtatsz az órádon, mint például játék, frissítések telepítése vagy teljes biztonsági mentés a Smart Switch-en keresztül. Körülbelül 3 perccel a biztonsági mentés megkezdése után az órám elkezdte korlátozni a teljesítményt és a funkciókat az óra hűtése érdekében. A fedél eltávolítása után minden rendben működött. Alternatív megoldásként az órát kikapcsolva és töltőre csatlakoztatva is tarthatja - ekkor a határértékeknek magasabbnak kell lenniük.
Tolerancia a csomagolás és az órához mellékelt eredeti szíj között - miután levettük, a szíjak rátapadhatnak a csomagolásra, és akkor gondot okozhat az óra felhelyezése. Ebben az esetben vegye le az órát, és igazítsa a szíjakat a megfelelő pozícióba. Könnyű őket rossz helyzetbe hozni, de néha nehéz visszahozni őket olyan helyzetbe, hogy fel tudjam tenni az órát.
0 ×Jelentés
Josef, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2023. 04. 02., változat: Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy Watch5/4 40mm
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez megteszi.
Tartja
Eddig ez védi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ