Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok

Termékkatalógus
Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok - Telefon tok

Vélemények: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Milan, Drahelčiceflag
Értékelve: 2022. 01. 12., változat: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21+ fekete tok
Hitelesített vásárlás
Már körülbelül egy hete eladtam a Note 10+-omat és felvettem az S21+-t, mivel érdekelt a telefon, újra nagyot akarok és nincs szükségem a tollra. Tetszett a vastagsága. Ami csalódást okozott nekem, az a mobil melegedése, de állítólag ez javulni fog, ha a mobil megtanulja az alkalmazások használatát. Lássuk csak. Ezért kerestem egy borítót! Sajnos a jó szilikon tok, amit közvetlenül a boltban vettem, jelenleg eléggé felforrósodik a mobilnak köszönhetően, és ez nagyon zavar. Ezért kerestem valamilyen megoldást. Vettem egy tokot ugyanattól a márkától, mint ez (Spigen Liquid Air Black Samsung Galaxy S21+) De sajnos az érintésre nekem őrült. Tehát ma ezt kell kipróbálnom, és ha kihagyok egy nagy mínuszt, és ez az, hogy teljesen megváltoztatja a szép S21+ megjelenését, jobban érzi magát. Ó, Istenem! Pontosan azt, amit az előttem szóló tulajdonos írt! Miért nem vette valaki a fáradságot, hogy szépen vízszintes legyen és ne mozogjon az asztalon, amit én abszolút utálok és sajnos a legtöbb csomagolás hibája, amikor a gyártók már nem foglalkoznak ezzel és így készítenek kamerákat. A borítóhoz, ami nekem nem esik jól (ugyanez a márka), szépen lapos és nem "csattog"! De ezzel sajnos igen, bár valószínűleg kevesebb, mint máshol?! Milyen kár, de adok neki még egy esélyt, még ha nagy csalódás is. Érdekelne egy vélemény közvetlenül a gyártótól, ahol a hiba előfordult. Szép napot kívánok
jó hőelvezetés és a fedél valahogy nem melegszik fel, a leírásban többet fogok írni.
nagyon kellemes tapintású
"csattok" az oldalakon a mobiltelefon jobb tartása érdekében
minőség
kicsit vastagabb, mint az átlátszó szilikon borítások
a csomagolásba beépítettek néhány melegedésgátló szálat
Lehetne még puhább is, például szilikon, de gondolom, értem, hogy nem vezetné el a hőt.
megváltoztatja az eredeti mobiltelefon kinézetét burkolat nélkül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ