Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel

Termékkatalógus
SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel - Taposógép

Vélemények: SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel megvásárlása után te is írsz értékelést.
36 190 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Zuzana, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel
Hitelesített vásárlás
mindent képez, a tágítókkal mindent, kivéve a fejet.
elfér az ágy alatt
via
az egészet valahogy púposan hegesztették össze, közelebbről megnézve az egész ferde, az egyik lábat meg kellett támasztani, hogy ne mozduljon el. A test jobb felét jobban megterheli - valószínűleg azért, mert egy kicsit nehezebb.
fekete vigyorok jöttek ki belőle, nehéz volt leszedni a padlóról.
A csavarás nem olyan, mint amilyennek elképzeltem (korcsolyázás), az egész stepper oldalra fordul, amikor eléri (a központi rúd körül, amely az egészet tartja). szóval a lépcsőt nyalogatod.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 12., változat: SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel
Hitelesített vásárlás
A termékből nem sok hiányzik ahhoz, hogy teljesen hibátlan legyen, az esetleges problémák abból adódnak, hogy a készülék mozgó alkatrészei csak alátétekkel ellátott csavarokkal vannak összekötve. Gyakorlással a csavarok meglazulnak és megsérülnek. Ugyanakkor minden átfedő felület megsérül. A gyártó teljesen kiküszöbölhetné a problémákat, ha a csapágyakat a megfelelő helyekre szerelné be.
A panasz gyors kezelése az arra felhatalmazott szerviz által
Nagy kurvák
Alacsony építési minőség
Rendszeresen meghúzza az összes csavart
A lépésszámláló néha nem működik
A készülék nagyon felforrósodik (és könnyen megégetheti magát rajta).
Az alkatrészek egymáshoz dörzsölődnek, lecsiszolódnak, és finom fekete port képeznek, amelyet használat után fel kell porszívózni.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 13., változat: SPOKEY Steppen X Twist stepper expanderekkel
Hitelesített vásárlás
Nem ez az első alkalom, hogy hiba van a szövegben az Alza-val. Idézet: "A függőleges stepper lehetőséget nyújt a gyakorlás tempójának és intenzitásának megváltoztatására". A tempóváltás NEM LEHETŐ. Azt mondták nekem, hogy ez a termék szállítójának hibája, de a gyártó honlapján NEM szerepel ez az információ! ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A hibát kijavítottuk. Szép napot")
Megjelenés
Terhelhetőség
Kijelző
Kompakt méret
Hibás információ a szövegben!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ