Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: SteelSeries Aerox 5 Wireless

Termékkatalógus
SteelSeries Aerox 5 Wireless - Gamer egér

Vélemények: SteelSeries Aerox 5 Wireless

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SteelSeries Aerox 5 Wireless témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SteelSeries Aerox 5 Wireless termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SteelSeries Aerox 5 Wireless megvásárlása után te is írsz értékelést.
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vilém, Jaroměřflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: SteelSeries Aerox 5 Wireless
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
a jó öreg SteelSeries Rival 110 maradt, így szereztem egy másikat. Már 7 napja használom. ez a vezeték nélkülika jó, könnyű és van néhány szép extra gombja. az, hogy néhány játékos az egy gombot fogja használni, amelyet két irányból lehet megnyomni, kicsit naiv, de gondolom, ez nem számít. energiatakarékos üzemmódban (háttérvilágítás és egyéb dolgok nélkül) szerintem 3-4 napig bírja, de háttérvilágítással az akkumulátor gyorsan lemerül. A kapcsolat rendben van, az egér még soha nem esett ki.
jó szoftver a kötések, a sensky és a színek beállítására
ergonomikusan kényelmes, könnyű
néhány gomb a továbbiakhoz
könnyen csatlakoztatható
jó kapcsolat (nem esik ki)
az akkumulátor viszonylag jól bírja energiatakarékos üzemmódban, de ha színeket (háttérvilágítás) szeretne használni, akkor 1 napig bírja (azaz. gyakori töltés)
egy kicsit drágább
0 ×Jelentés
Vladislav, Vrchlabíflag
Értékelve: 2023. 05. 14., változat: SteelSeries Aerox 5 Wireless
Hitelesített vásárlás
Ha az egér nem szenvedne szoftverhibában, akkor igazán tudnám ajánlani, sajnos nem így. A szoftver hibája, hogy az egérkerék néhány hónap után azt csinál, amit akar. Ez alatt azt értem, hogy ha az egyik irányba görgetünk, akkor az ellenkező irányba tér vissza (lefelé görgetés -> felfelé pattogás). És ez nem egy darab, hiszen a másik is ezt csinálta.
Jó ergonómia
Gyönyörűen könnyű
Rengeteg lehetőség a szoftver beállításaiban
Jó állóképesség (másfél nap +-)
Nagyszerű tapadás a szőnyegen
Szoftverhiba
0 ×Jelentés
Lubomír, Struhařovflag
Értékelve: 2023. 01. 24., változat: SteelSeries Aerox 5 Wireless
Hitelesített vásárlás
nagyon könnyű
nagyszerű támogató szoftver
Nagyon nagy (legalábbis egy két méter magas fickónak, akinek a karja olyan, mint egy lapát). Az átlagember nem éri el az ezüst gombot a hüvelykujjával, és ezért nem tudja használni a
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ