Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: SteelSeries Arctis Nova 7

Termékkatalógus
SteelSeries Arctis Nova 7 - Gamer fejhallgató

Vélemények: SteelSeries Arctis Nova 7

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SteelSeries Arctis Nova 7 témával kapcsolatban? Nálunk 45 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SteelSeries Arctis Nova 7 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SteelSeries Arctis Nova 7 megvásárlása után te is írsz értékelést.
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Krupkaflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Versenypályás címek játékosaként fogom véleményezni. Több hasonló árkategóriájú vezeték nélküli fejhallgatót is volt alkalmam kipróbálni. Pontosabban, ezeket próbáltam ki: Logitech G PRO X vezeték nélküli játék headset és Razer Blackshark V2 Pro - Fehér Ed. Tehát összehasonlítom ezt a három fejhallgatót: A kivitelezés minősége: Itt a Logitech győz, ami a prémium minőséget sugározza, majd a Razer és a SteelSeries Sound következik: A Logitech-nek volt a legteljesebb hangja, de hihetetlenül hangos volt, ha a hang nem volt bekapcsolva (bármilyen hangerőn), és a hang rendkívül túlbasszusos, vagy "telt" volt, ami nem igazán kívánatos ezeknél a játékoknál, nekem természetellenesnek tűnt, minden robbanás úgy hallatszott, mintha a közeledben robbant volna, a fegyverek hihetetlenül hangosak voltak, és ebben a hangkáoszban az ellenség lépései gyakorlatilag hallhatatlanok voltak, arról nem is beszélve, hogy szinte lehetetlen volt meghatározni az irányt, ahonnan a hang jött. A Razereknek hasonló problémájuk van. Az egyetlen SteelSeries, amit ebben a tekintetben megfelelőnek találok, és a hang elég tiszta, tiszta volt, és meg lehetett mondani, honnan jött. Számomra egyértelműen a SteelSieres a győztes. Csatlakozás: Ők az egyetlenek a három közül, amelyek támogatják a bluetooth-t is, amit nagyra értékelek, és több helyről is tudnak hangot fogadni és küldeni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy játszhatsz a konzolon, és hívásokat kezdeményezhetsz a discordon keresztül egy PC-n vagy mobilon, ami nagyszerű, ha olyan Xboxod van, amely nem rendelkezik discorddal. Néhány gyors összefoglaló: - A kivitelezés nem rossz, de nem lepett meg. - A hangzás tiszta, és a basszus nem túlzásba vitt. Versenyszerű játékhoz ezek a fejhallgatók a legjobbak. - Még nem volt alkalmam teljes mértékben tesztelni az akkumulátor élettartamát. - Kényelmes viselet nyomás vagy kellemetlen nehézkesség nélkül. - A szoftver intuitív és könnyen használható. - A mikrofon tiszta és jó minőségű a Razerhez képest, ahol katasztrofális volt. - Mivel a kialakításba beépített mikrofon van, és be lehet dugni, ami nagy előny (a többiekkel nem tudtam, hová tegyem a mikrofont, a csatlakozón keresztül volt bedugva, és nem lehetett manipulálni. E három fejhallgató közül én személy szerint a SteelSeries-t választanám a hang miatt, amely nem túlzó, aminek köszönhetően hallani lehet a lépéseket, és különösen azt, hogy honnan jön. A robbanások és a lövések nem fosztanak meg más csendesebb hangoktól, ami elég fontos ezeknél a címeknél.
Hang
Kényelmes viselet
Csatlakozók
Nincs zaj (csak maximális hangerőn, amikor semmi sem szól, amit nem látok problémának)
Minőségi kivitelezés
0 ×Jelentés
Marek, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
szépen illeszkedik, kényelmes
jó hangzás
egyszerű kábelezés
hosszú üzemidő
0 ×Jelentés
Alexandr, Hulínflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Erős szerkezet
USB-C dongl a PC-hez való csatlakozáshoz
Nincs RGB háttérvilágítás (akkumulátorkímélő)
A mikrofon elrejthető a fejhallgatóban
Egy kis beállítás után a fejhallgató alkalmazásban, a hangminőség
Luxus fülkagyló, kényelmes és nem izzasztja a füledet, mint az olcsó műbőr, kellemes játszani.
Mikrofon elnémítása LED-kiemelés
A játék és a beszélgetés (Discord, Teamspeak) hangereje közötti arány szabályozása közvetlenül a fejhallgatón keresztül.
Lehetőség a fejhallgató csatlakoztatására, például a telefonhoz, még akkor is, ha az dongl-on keresztül van csatlakoztatva a számítógéphez.
Játszania kell az equalizerrel, hogy a fejhallgató jól szóljon.
Néha nyikorognak
USB-C dongl túl széles, amikor csatlakoztatom, nem csatlakoztatok egy másik USB-A kábelt, ami közvetlenül mellette van.
0 ×Jelentés
Martin, Zbýšov u Brnaflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Ezek viszonylag jó minőségű fejhallgatók a SteelSeries-től, de mind a fejhallgató, mind a mikrofon hangminősége finomhangolható a Sonar szoftverrel, amely közvetlenül ettől a márkától származik. Az akkumulátor élettartama a leírtak szerint körülbelül 38 óra a használat függvényében. A fejhallgató tisztán 2,4 GHz-es hálózaton történő használatakor a tartósság megfelel a leírásnak, a 2,4 GHz-es és a bluetooth kombinált használatakor a tartósság alacsonyabb. Nagyon könnyűek, de kényelmesek is, állíthatóak.
Vezeték nélküli
A tartósság körülbelül 40 órának felel meg (a használat függvényében).
Szép csomagolás
Az anyag minősége
Szövet fülvédő
A mikrofon lehetne jobb minőségű (megoldható a SteelSeries Sonar szoftverben való játékkal)
0 ×Jelentés
Tomáš, Ústí nad Orlicí 6flag
Értékelve: 2023. 08. 08., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nagyszerű hangzás
hosszú akkumulátor-üzemidő
a forgóvezérlők alacsony ellenállása (normál kezelés közbeni változás)
rosszabb mikrofonhangzás (elhanyagolható hiányosság)
0 ×Jelentés
Daniel, Opavaflag
Értékelve: 2023. 07. 07., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Szuper fejhallgató minden tekintetben, csak amikor a fejemen van, és mozgatom őket, így hallom a design nyikorgását, ez egyáltalán nem nagy probléma, nem bánom, hogy csodálatos hangú fejhallgató és a kényelem 100% -ban kompenzálja.
Lélegzetelállító hangzás
Design
Mikrofon
Kényelem
Nyikorgó hangok
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 14., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Az első tapasztalatom egy vezeték nélküli fejhallgatóval. Nem mondhatnám, hogy pontosan meleg. A fizikai kialakítás (kényelem) a régi Hyper X-hez képest katasztrofális, és a hangzás is valamivel rosszabb. Ha valami, akkor ez a headset számomra inkább a kétezres árkategóriába tartozik - nem pedig a háromezresbe. Tulajdonságai és paraméterei (például akkumulátor, hatótávolság) dicséretesek, de semmiképpen sem fedhetnek le egy olyan terméket, amely eleve nem megfelelő. Sajnos jelenleg nem sok alternatívája van. Ezért miután visszavittem, valószínűleg fejhallgatót kell vennem mind a játékhoz, mind az alkalmi zenehallgatáshoz a számítógépen kívül, ahelyett, hogy olyan fejhallgatót vennék, amely mindezt egyszerre tudná megtenni. Összefoglalva, nem ajánlom ezt a kompromisszumot.
Dongle és Bluetooth kapcsolat egyszerre
A headset viszonylag könnyű, de nem tűnik túl erősnek.
Bluetooth és mikrofon némító gombok + hangerőszabályzó kerekek
Vezeték nélküli hatótávolság (sajnos nincs mivel összehasonlítanom)
Nem sok fejfogás. Nem arról van szó, hogy azonnal elesik - de ez nagyon bosszantó, különösen a következő ponttal együtt:
A fülkagylók nem túl jó minőségű anyagból készültek, zörögnek és alul nem nagyon takarják a füleket. Anyaguk és kialakításuk miatt egyáltalán nem blokkolják a környezeti hangokat.
A mikrofon nem volt a legjobb minőségű, meg sem próbáltam valahogy beállítani. Mindig néhány centivel feljebb tolódik, amikor kicsúszik, ami egyszerűen bután hangzik.
Maga a hangzás nem volt csoda, az egyetlen összehasonlításom a vezetékes Hyper X Cloud I, amely észrevehetően jobban hangzik. A tuningnak köszönhetően egy kicsit jobb lett, de nem sok menthető maradt.
Az USB-C dongle-ról az USB-A-ra a PC-re való redukciót másképp is meg lehetett volna oldani, mint a kb. 1,5 m hosszú kábellel, de oké - túl lehet élni. (Részlet)
A vezetékes fejhallgatóhoz képest kevesebb volt a reakció, azt hiszem, ez várható a vezeték nélküli fejhallgatóknál, de én idegesítőnek találtam. (Részlet)
A szövet fejpánt beállítása meglepően nehézkes. (Részlet)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 29., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Hang
Kényelem
mikrofon
0 ×Jelentés
Martin, Hraniceflag
Értékelve: 2023. 05. 16., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Remek játék headset, mikrofon gyengébb, zenehallgatás jobb a gyártó szoftverének kikapcsolásával, de ne várjunk audiofil élményt, ilyen átlagos.
Nagyszerű design
Hosszú akkumulátor-üzemidő
Kényelmes
Csatlakoztassa a mobiltelefont és a számítógépet egyszerre
Nem izzadnak a fülek
Mikrofon gyengébb átlag - a vezeték nélküli fejhallgatók hátránya
0 ×Jelentés
Kryštof, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 04. 12., változat: SteelSeries Arctis Nova 7
Hitelesített vásárlás
Papíron ezek a fejhallgatók teljesen lenyűgözőnek tűnnek, és minden olyan funkcióval rendelkeznek, amit csak kívánni lehet. Amikor azonban megkapod őket, a hangminőség, a mikrofon és valahogy az általános teljesítmény is cserbenhagy egy kicsit. A hangzás beállítása után végül elviselhetővé válik, és ha a mikrofon csak tartalékként van a fejhallgatón, akkor ez egy elég tolerálható kompromisszum. Ha https://www.alza.cz/yenkee-yhp-3400-panzer-d6885653. htm nekik nem volt problémájuk a rendszeres töréssel garancia alatt, én személy szerint maradnék náluk.
Két forrásból származó hang (BT és RF)
3,5 mm-es jack (a leírásban nem szerepel)
A fejemen kényelmes
A hangzás rosszabb, mint sok RF/BT fejhallgatóé, feleannyiért.
Zaj akkor hallható, ha az erősítés kb. 75% felett van.
Ha be vannak drótozva, minden mozdulatot hallani lehet.
Az USB-C port csak töltésre szolgál, lejátszásra nem használható (hiba a leírásban, Alzo! )
Véleményem szerint nagyon kényelmetlen helyen van a vezérlés.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 13
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ