Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Stemnex Intelligens porszívó

Termékkatalógus
Stemnex Intelligens porszívó - Kísérletezős játék

Vélemények: Stemnex Intelligens porszívó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Stemnex Intelligens porszívó témával kapcsolatban? Nálunk 19 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Stemnex Intelligens porszívó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Stemnex Intelligens porszívó megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Robert, Vlkoš u Přerovaflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: StemNex Naprendszer
Hitelesített vásárlás
gyengén megvilágítva
0 ×Jelentés
Luboš, Česká Lípa 1flag
Értékelve: 2022. 05. 07., változat: Stemnex - Gőzgép
Hitelesített vásárlás
Az előző értékelést nem értem, egy 10 éves unokával két óra alatt gond nélkül átmentünk a gőzgépen. Az összes csavart maga csavarta be a mellékelt csavarhúzóval, a matricákat pedig maga ragasztotta fel.
dudál
sivatagi pár
pörögnek a kerekek
unokája örült neki
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 23., változat: Stemnex - Gőzgép
Hitelesített vásárlás
Szépen fújja a gőzt és dudál, ennyi az egész. Az első alkalommal meghirdettük az árut, mert amikor beindítottuk a motort, valami folyton dadogott. Azt hittük, hogy ez egy hibás darab, és a második darabnál is ugyanez volt a probléma. Egyes részek (pl. összekötőrudak) nagyon rossz minőségű műanyagból készültek. Már akkor is imádkoztunk, amikor összeraktuk, hogy ne törjük össze. Következtetés: Nagy csalódás (ráadásul karácsonykor)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ