Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: STRONG 600 Duo Mini

Termékkatalógus
STRONG 600 Duo Mini - Powerline adapter

Vélemények: STRONG 600 Duo Mini

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) STRONG 600 Duo Mini témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) STRONG 600 Duo Mini termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) STRONG 600 Duo Mini megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 04. 01., változat: STRONG 600 Duo Mini
Hitelesített vásárlás
Az adapterek úgy működnek együtt, ahogyan kell
Úgy tűnik, nem kompatibilisek a Netgear powerline adapterekkel, nem sikerült párosítani őket, mivel egy meglévő nagyobb hálózathoz kellett volna csatlakoztatnom őket, így vissza kellett küldenem ezt a terméket.
A különböző gyártók adapterei közötti kompatibilitás nem garantált, azonban ha az IEEE802.3, IEEE802.3u szabványok vannak feltüntetve, a kapcsolatnak működnie kell. Mivel a Netgear adaptereket párosítottam a TP Link adapterekkel, látom, hogy ezeknek az erős adaptereknek a hibája van.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ