Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Suunto 5 Peak Dark Heather

Termékkatalógus
Suunto 5 Peak Dark Heather - Okosóra

Vélemények: Suunto 5 Peak Dark Heather

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Suunto 5 Peak Dark Heather témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Suunto 5 Peak Dark Heather termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Suunto 5 Peak Dark Heather megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Srubecflag
Értékelve: 2023. 07. 14., változat: Suunto 5 Peak Dark Heather
Hitelesített vásárlás
5 évig használtam a Fitbit Charge 2-t. Olyan cserét kerestem, amely lehetővé teszi a zenei vezérlést a telefonomon, és lehetőleg saját GPS-szel rendelkezik. Azért vettem meg ezt az órát, mert tetszett, hogy Finnországban készült. Sajnos hiba volt, nem voltam elégedett a vásárlással, és egyáltalán nem feleltek meg nekem. Végül vettem egy Fitbit Versa 2-t. A minap kaptam meg, és gyakorlatilag ugyanannyi pénzért többszörösen jobb élményt nyújt. A Suunto nyilvánvalóan nem egy rossz márka, de a Fitbitről erre a modellre való váltás negatív tapasztalat volt. Mégis örülök, hogy kipróbálhattam ezt a modellt. Úgy vélem, sokan mások is elégedettek lesznek ezzel a modellel.
Az akkumulátor élettartama.
Made in Finland.
A terheléselemző alkalmazás fejlett funkciói.
Beépített GPS, megbízható mérés.
Gyors szinkronizálás.
Képzési javaslatok.
Zenevezérlés mobiltelefonján.
Csak nyomógombos vezérlés.
Nem képes automatikusan érzékelni a fizikai aktivitást.
Rengeteg tárcsa, körülbelül 2 használható.
Rendkívül szerencsétlen módja az elégetett kalóriák bemutatásának. Nem elsősorban a teljes mennyiséget mutatják be, hanem csak az alapfogyasztáson felüli kalóriákat.
Rendkívül sötét kijelző alacsonyabb fényviszonyok között, napfényben elképesztő.
Elég kényelmetlen viselet.
Bonyodalmak a pulzusszám mellkaspánt nélküli mérésekor. A futásnál hosszú időbe telik, mire a pulzusszám megfelelő lesz.
Mellkasi öv nélkül kerékpáron használhatatlan.
Nagyon bonyolult alkalmazás.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ