Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Suunto 9 Peak Pro Forest Green

Termékkatalógus
Suunto 9 Peak Pro Forest Green - Okosóra

Vélemények: Suunto 9 Peak Pro Forest Green

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Suunto 9 Peak Pro Forest Green témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Suunto 9 Peak Pro Forest Green termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Suunto 9 Peak Pro Forest Green megvásárlása után te is írsz értékelést.
135 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Jan, Vysoké Mýtoflag
Értékelve: 2024. 02. 01., változat: Suunto 9 Peak Pro Forest Green
Hitelesített vásárlás
Rendkívül jó minőségű kivitelezés Az alkalmazással való kapcsolódás problémamentesen.
Nem olvastam eleget az óráról, így nem vártam tőle olyan funkciókat, amelyekkel egyszerűen nem rendelkezik.
Szilárd pontosság a megfelelő aktivitási beállításokkal.
A frissítések továbbra is fejlődni fognak, és továbbfejlesztik az órát szoftveresen.
Kicsit meglepett az alvásfigyelési beállítások -tól -ig az időtartománynak megfelelően. Számomra semmi jelentős.
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: Suunto 9 Peak Pro Forest Green
Hitelesített vásárlás
Összességében ajánlom az órát, már régóta ezt választom, és az elérhető típusokon belül (2023 tavasz) jó ár/teljesítmény arányban van, és az igényeimnek megfelelő, és ami a legfontosabb, hogy nagyon sokáig bírja.
Az óra nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkezik (alap üzemmódban, tevékenység nélkül akár 3 hétig is kitart). Ha többször is mérek valamilyen tevékenységet, akkor persze arányosan rövidebb az idő, de 1 hét alá nem mentem.
Többször úsztam sós vízben, és az óra még mindig működik. Fontos azonban, hogy az órát mindig alaposan mossuk meg friss vízzel, beleértve a szíjat is, hogy a só ne csapódjon ki valahol. Sajnos az eredeti heveder szorítószerkezete elrozsdásodott (fogóval kellett letörnöm és kicserélnem egy újjal).
A mobilhoz való csatlakozás rendben működik, csak ugyanazokat az értesítéseket kapom meg többször, hacsak nem törlöm őket a mobilon lévő sávból - de ez a mobilbeállításokról szól.
Jó kapcsolat a Strava alkalmazással
Mélységet és kb. környezeti hőmérsékletet is mér a rekreációs légzéshez/műszeres búvárkodáshoz, de (mínusz) nem tud búváróraként működni (nem méri a dekompressziós időket) - ehhez egy másik, speciális modellre van szükség, több mint kétszeres áron.
az óra elegánsnak tűnik, amíg meg nem karcolja a viszonylag puha alumíniumtest külső szélét - ekkor az eredeti szín ezüstös csipkékkel/karcolásokkal csillog, amitől nem lehet megszabadulni.
Már körülbelül egy éve megvan az óra, és mostanában nem méri az alvási aktivitásomat - ezért a csillag lefelé. Egyelőre megpróbálom magam kitalálni. Eddig a pontig legalább az alapvető paramétereket (alvás időtartama, ébren töltött idő, REM/nem-REM alvás, pulzusszám) elég jól sikerült mérni.
Az úszásmérések nem biztos, hogy nagyon pontosak, illetve figyelni kell a gps kalibrálására - tovább tart a jel befogása - javaslom, hogy a parton töltsd be, majd szüneteltesd és kezdd el a vízben, hacsak nem akarod többször kihagyni a pozíciót és torzítani az úszott távolságot, amit csak a széleken és a Strava segítségével tudsz trimmelni. PS. Az úszott távolságot viszonylag jelentős késleltetéssel - körülbelül 30s-1 perc - terheli. Ne ijedj meg, ha gyorsan úszol, hogy néha 100+ métert is megugrasz egyszerre, csak akkor, ha rövid szünetet tartasz a helyeden. Gyanítom, hogy az órának nincs jó jelzése, amikor merül, és nehezebb megbecsülni a pozíciót.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ