Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Swissten Caller Bluetooth headset fehér

Termékkatalógus
Swissten Caller Bluetooth headset fehér - Headset

Vélemények: Swissten Caller Bluetooth headset fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissten Caller Bluetooth headset fehér témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissten Caller Bluetooth headset fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissten Caller Bluetooth headset fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Marek, Toužimflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Swissten Caller Bluetooth headset fekete
Hitelesített vásárlás
két eszköz egyszerre
gyorstöltés hívásszintre
több gomb hiánya, a gyors kikapcsolás érdekében
nincsenek hangerőgombok
0 ×Jelentés
Ivan, praha 4flag
Értékelve: 2022. 11. 06., változat: Swissten Caller Bluetooth headset fekete
Hitelesített vásárlás
ok
0 ×Jelentés
Lukáš, Mladá Boleslav 1flag
Értékelve: 2022. 02. 23., változat: Swissten Caller Bluetooth headset fekete
Hitelesített vásárlás
2021.07.21 vásárolt 4 db (2x otthon, 2x munkába). PÉNZT A SZÉLRE! 1. ) Fülkampó teljesen törékeny. Az említett négy darabból csak EGY maradt ennél a horognál. a maradék 3 HÍVÁSKOR SZAKADT - nincs extra horogterhelés. 2. ) Csatlakozás két telefonhoz egyidejűleg - néha működőképes. 1 eszközzel való párosítás után, de problémás párosítás (kb. 5 alkalommal) a második eszközzel. A kapcsolat minden esetben megszakadt - a HF kaotikusan megszakad, és még a telefontól kis távolságra is csatlakozik. Szerencsére hívás közben soha. 3. ) Bekapcsoláskor nincs hangüzenet az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A HF töltésjelző figyelésének szükségessége a telefon kijelzőjén, különösen hosszabb hívások esetén. Egyébként az akkumulátor élettartama kiváló – valószínűleg ez az egyetlen pozitívuma ennek a készüléknek. 4. ) Mikrofon. Beszélgetés közben sokat kiestem, elvágtam a hangomat stb. Utolsó 2-3 óra az akkumulátor lemerülése előtt szinte használhatatlan. Gyakran panaszkodtak az emberek, hogy nem hallottak vagy nem hallottak, de rettenetesen gyengék, visszafogottak. 5. ) A hang ugyanígy viselkedett. Általában kiesett a hívás közben, feldarabolt, vagy különféle visszhangokat hallott. A hang ritkán működött úgy, ahogy az ügyfél várta. Egy másik tény a hangerőszabályzó hiánya magán a kézibeszélőn. Annak ellenére, hogy a telefonokban a Bluetooth-eszközök legnagyobb hangereje van, a készülék hangja rettenetesen halk volt. Fontolóra veszem a kereset benyújtását mind a négyre, de feltételezem, hogy a fülkagyló fizikai sérülése „visszaélésre” kényszeríti a kereskedőt. Szóval a szemetesbe kerülnek, és soha többé nem akarok látni semmit Swisstentől.
Elem élettartam
Az akkumulátor élettartama az egyetlen előnye ennek a készüléknek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 01., változat: Swissten Caller Bluetooth headset fekete
Hitelesített vásárlás
Ár
rossz hangminőség, már több ember minden telefonhálózatból panaszkodott, hogy nem hallanak jól, miután kikapcsoltam a készüléket és klasszikus hívást kezdeményeztem, minden rendben volt, fontolgatom, hogy visszaviszem.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ