Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch

Termékkatalógus
Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch - Okosóra töltő

Vélemények: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szóval nagyon vártam ezt az áttekintést. Újrahasznosított papírból készült dobozban érkezett, amit még értékelnék is, hogy az amúgy is kidobásra kerülő csomagolás hulladékból készült. Kicsit zavart, hogy a doboz nem volt körkörös átlátszó ragasztóval leragasztva, ahogy az gyakorlatilag minden terméknél szokásos, így tényleg nem voltam biztos benne, hogy én voltam az első, aki kicsomagolta a terméket. Ez tehát a borító első mínusza, amit sajnos ellensúlyoz az újrahasznosított papír kis, könnyen radírozható plusza. A termék egy gyűrött papírzacskóban volt, így ez igazán súlyos szégyen a cseh gyártó számára, amit még az sem ellensúlyoz, hogy a zacskó is újrahasznosított papírból készült. Az értékesítési kultúra nagyon rossz. Nem értem, miért nem lehetett műanyagba zárni. A táskán azt írja, hogy vagy egy régi töltő max 500mA-t használjon a töltéshez, vagy töltse fel a számítógép USB-portjáról. Nos, ez egy másik szégyen. Nem tudom, hogy akarom-e két és fél órán keresztül bekapcsolva hagyni a számítógépemet csak azért, mert a gyártó egy kicsit becsapta az elektronikát, és nem tudta elérni, hogy a termék csak az 500mA-t bírja egy erősebb töltővel. Ez magyarázza a micro USB-csatlakozó használatát is a ma már mindenütt elterjedt USB-C helyett. Ezenkívül ez az áram 2x hosszabb ideig tölti az órát, mint az eredeti töltő. Szerencsére előástam a fiókomban egy régi töltőt ezzel az árammal, amit épp ki akartam dobni, mert mire jó manapság egy 2,5W-os töltő, igaz? Tehát mégiscsak szolgálni fog. Mivel a töltőállványt csak azért vettem, hogy a nyaralóban hagyjam, ha esetleg elfelejteném az eredeti darabot, így kegyeibe fogadom. Ez volt a legolcsóbb, így igen, azt kaptam, amit akartam.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch
Hitelesített vásárlás
Pontosan megfelel az elvárásoknak, nem áll az útban az asztalon
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest, IV.flag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch
Hitelesített vásárlás
Nem volt jó az órámhoz
0 ×Jelentés
Michal, Třeboňflag
Értékelve: 2022. 09. 16., változat: Tactical USB asztali töltőkábel Samsung Galaxy Watch
Hitelesített vásárlás
kompatibilis a 46 mm-es Galaxy Watch-al
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ