Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: TCL C935U

Termékkatalógus
TCL C935U - SoundBar

Vélemények: TCL C935U

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TCL C935U témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TCL C935U termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TCL C935U megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Marek, Sokolniceflag
Értékelve: 2023. 10. 20., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Fél napig teszteltem, egyértelmű volt számomra, hogy nem lesz belőle teljes értékű rendszer, de reménykedtem, hogy a 20 éves 5.1-es Logitechek majd felülmúlják, de semmi esetre sem, a nem létező surround talán tetszett volna, de ilyen rosszul hangolt hangszórókat régen hallottam. A mélynyomónak nagyon alacsonyra hangolt aluláteresztő szűrője van, így még a legalacsonyabb basszus- és zajszintű beállításoknál is úgy pörög a mélynyomó, mint a mélyhang, de egy kicsit magasabbra, és a középtartománynak nincs mit lefednie. Egyáltalán nem értem a magas értékeléseket mindenhol az interneten. 2 csillagot akartam adni, de miután megírtam, annyira ki vagyok akadva, hogy egyet adok. A magasabb x modell valószínűleg túlharsogja a térhangzást, de feltételezem, hogy nem rossz hangolás.
Erős basszus
Viszonylag szép megjelenés
Rosszul hangolt hang
A szoba berendezése egy vicc
Az alkalmazás arra kényszerít, hogy mind a wifi, mind a bt és a helymeghatározás be legyen kapcsolva.
A térhatású hangzásnak még csak nyoma sincs
0 ×Jelentés
Vásárló, Fótflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Az előző soundbarom szintén TCL volt, gari időn belül meghibásodott a mélynyomó amit nem tudtak javítani így vissza kaptam az árát. Azt cseréltem volna erre de sajnos a dobozból kivéve nem szólt a bal oldala a hangprojektornak így a TCL márkától soha többet soundbar.
0 ×Jelentés
Michal, Slavětínflag
Értékelve: 2023. 04. 30., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Csodás design
Egy hangsávhoz képest fényűzően hangzik.
Gyönyörű basszusok
A vezeték nélküli mélynyomónak kisebb a késleltetése a hangerő megváltoztatásakor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ