Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen

Termékkatalógus
TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen - Tablet

Vélemények: TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Chomutovflag
Értékelve: 2022. 03. 15., változat: TCL NXTPAPER 10s WiFi 4GB/64GB zöld + Passive Pen
Hitelesített vásárlás
A TCL kellemesen meglepett a tablet feldolgozásával - minden tökéletesen illeszkedik, a konstrukció tartós. A csomag manapság szokás szerint szép - táblagépet, ceruzát, töltőt és USB-C kábelt tartalmaz. A rendszer be van hangolva, nincs előtét telepítve, csak egy alkalmazás gyerekeknek és két alkalmazás a tollal való rajzoláshoz / jegyzetekhez. Izgatott voltam a kijelzőn – tényleg fenomenális. Nagyon kellemesen nézi, nincsenek tükröződések, nem veszít el részleteket. Nagyon függőséget okoz, és ha valaki megtenné, telefonálgatnám. Háttérvilágítású, így éjszaka is használható a tablet, amire szükségem volt. Átkapcsolható B&W módba is, ahol nem lehet megkülönböztetni az e-ink kijelzős olvasótól. Kár, hogy a TCL tablethez nem használt valamivel erősebb chipset, ez a Mediatek egy belépő szintű, és ha teljes teljesítményt akarsz a tableten, akkor néha észrevesz egy kis levegőt, így nem Játékra való, de a könnyű munka eszközeként a rajzolás, az e-könyvek olvasása és a szörfözés több mint jó.
NCVM IPS kijelző
Android 11
Támogatja a ceruzát
8000 mAh akkumulátor
C típusú USB
tablet építés
Mediatek MT8768 lapkakészlet
nincs IP védelem a víz ellen
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ