Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: Technics EAH-AZ60E-K fekete

Termékkatalógus
Technics EAH-AZ60E-K fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Technics EAH-AZ60E-K fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Technics EAH-AZ60E-K fekete témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Technics EAH-AZ60E-K fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Technics EAH-AZ60E-K fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Hlavní město Praha Stodůlkyflag
Értékelve: 2022. 03. 27., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
az elejétől hiányzott belőle valami, mintha Mercedesből költöztem volna Toyotába - minőségi termék persze, íz nélkül. néhány hét után azonban megváltozott a véleményem, volt időm megszokni a hangzást, ami egyszóval „kamra” - itt a minőségi zene a legjobb, némi vulgaritás nem hoz annyi élményt. szóval a zenei érzéket egy kicsit át kell helyezni a jobb zenék felé, és minden rendben: ) Ez az én véleményem, a fejhallgató végülis remek, felszereltséget tekintve limitált dobozok vannak - csak egyes színek alapján tudod, hogy hány állapota van, amit mutat. akkor 1 kézibeszélő nem kapcsol ki, ha kiveszed a füledből, ezt nem tudom megtenni. De ha a kézibeszélőt egy dobozban tárolja, akkor bármi, ami megmarad, teljesen működőképes. Azért írok róla ilyen részletesen, mert hívás közben megesik velem, amikor kiveszem az egyik kézibeszélőt és a kezemben tartom, így a másik oldalon lévő barát elveszti a hangomat - valószínűleg csak egy véletlenszerű kézibeszélőről jött a mikrofon. A hívás. Amikor behelyezi a dobozba, a mikrofon átvált a fülében maradt fülhallgatóra.
0 ×Jelentés
Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2022. 02. 09., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
Zenehallgatáshoz kerestem többpontos támogatású, minőségi hangzású TWS csatlakozókat, ami eddig viszonylag ritka kombináció. Végül teszteltem ezeket és az Anker SoundCore Liberty 3 Pro-t. Az árkülönbség miatt elég szűkös volt, de a Technics AZ60 főként annak köszönhető, hogy nekem jobban bejön. Az eseten kívül alapvetően nincs kifogásom, szóval mindent nagyon jól csinálnak. Zenehallgatásra (otthon, szabadban és tömegközlekedésben) és videokonferenciára egyaránt használom, és még néhány óra elteltével sem bánom különösebben.
minőség és részletgazdag hangzás (az alapértelmezett hangolás viszonylag semleges, de az alkalmazásban ízlés szerint beállíthatja a hangszínszabályzót)
aktív zajcsökkentés - nagyon hatékony és mellékhatások nélkül
nagyon jó átlátszó mód, a kívülről jövő hangok nagyon természetesek, ugyanakkor nagyon hatékonyan elnyomja a szélzajt anélkül, hogy elárnyékolná a többi hangot
nagyon jó mikrofon, hatékonyan tudja kiszűrni a környezeti zajokat, lehet telefonálni a metróban (csak nagyon erős szélben volt a probléma)
megbízható irányítási gesztusok
meredekebb mozdulatoknál is jól tartja a fület és a 7 méretű rögzítőből szinte mindenki kiválaszthatja az ideálisat (személy szerint nekem vannak ezzel gondjaim, nekem ezek az első dugók, amik nagyon bejönnek)
minőségi mobil alkalmazások
többpontos
tok (nem teszi lehetővé a párosítás aktiválását, hamarosan a fedél nyitott)
hiányzik néhány hasonló fejhallgatónál megszokott kütyü – fülben való jelenlét érzékelése, tokkal való párosítás, vezeték nélküli töltés…)
0 ×Jelentés
Zdeněk, Chomutov 1flag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
Jól illeszkedik a fülbe
Egyszerű vezérlés a felhasználó megváltoztatásának lehetőségével az alkalmazásban
Rövid ideje megvannak, még semmi.
0 ×Jelentés
Dalibor, Litovelflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
A fejhallgatóknak vannak előnyei és hátrányai, de én biztosan nem adnám el őket. Napok óta használom őket, és a hangzás tényleg nagyszerű. Én a basszus üzemmódot használom + a legjobb minőségű LDAC van bekapcsolva.
Istenek hangminőség
Szuper basszus
Hosszú akkumulátor élettartam töltésenként
Jól ül a fülben
Tiszta hang a hívásoknál
Az izzadt sapkám alatt, a zene egyre csak kacskaringózik.
Hiányzik a potko rajtuk, hogy a nyakam köré tegyem.
A pályázat angol nyelvű
Nem lehet megmondani, hogy mennyi százalék van a fejhallgatóban töltés közben.
0 ×Jelentés
Josef, Česká Lípaflag
Értékelve: 2021. 12. 10., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
Az olcsóbb, nem megfelelő minőségű Panasonic RZ-B100WDE-K szettel kapcsolatos tapasztalataim után az itt látottakra hagyatkoztam, és elolvastam egy külföldi szakmai véleményt a termékről. Az én plafonom 10 ezerig volt. CZK. Azonnal látni fogja, hogy ez egy csúcstermék. Tökéletesen illeszkedik mindenkihez, tökéletesen kiegyensúlyozott (még sportoláshoz is). Feltöltődik, és minden simán és tisztán működik. A hangzás igazán nagyszerű és hihetetlenül jó ehhez a vezeték nélküli technológiához (incl. telefonálás). Eredeti japán termék! Nem úgy, mint az előző Panasonic RZ-B100WDE-K (teljesen engedélyezett Kína incl. fejlesztés).
A tapasztalt hallgatók számára hihetetlen hangzás a mindennapi Bluetooth-képekhez. Különösen a csodálatos a High Endig
Működik a régi Blackberry Classic BB10OS-szel
Egy új audió dimenzió a "Pocket Digital" számára
probléma a Bluetooth illesztőprogrammal egy régebbi PC-n
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 06., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
Az Apple Airpods Pro és a Galaxy Buds+ után kipróbáltam ezeket a fülhallgatókat, és azt kell mondanom, hogy különösen a hangzás tekintetében még magasabb szintűek. Maximális elégedettség
kiváló, tiszta hangzás és erős basszus
gyönyörű design
egyszerre 2 Bluetooth-eszközhöz csatlakozik
alkalmazás equalizerrel
együttműködés az Apple termékekkel
ANC és környezeti hang
Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC támogatás
a doboz nem rendelkezik vezeték nélküli töltéssel
0 ×Jelentés
Štefan, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 11., változat: Technics EAH-AZ60E-K fekete
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató szép, jól tartja magát. A zene valóban kiegyensúlyozott, tiszta, felesleges túlbasszus nélkül. Ha valakinek szüksége van rá, az appletben van egy EQ. Meglepett, de nem kellemetlenül, hogy a hangerő elég halk. Próbáltam hangot adni a fejhallgatómra, a telefonomra, de még mindig elég csendes. Kívülről nincs is szükséged átlátszó üzemmódra, hiszen úgyis szinte mindent hallasz..: D Nagyobb zajcsillapítást vártam az ANC-től. Ha egyszerre két eszközhöz vannak csatlakoztatva ( az én esetemben egy Iphone és egy Macbook ), és a Macbookon zenét hallgattam, amikor telefonáltam, az egyik fejhallgató még mindig zenét játszott a háttérben. Nem tudom, hogy a másik oldal hallotta-e, de nyugtalanító volt.
nagyon tiszta hangzás a zene szempontjából
minden hallókészülék önállóan működik
jó jel
szörnyen csendes, alig lehet hallani a kinti zenét.
Többet vártam az ANC-től. talán csak az én elvárásaim
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ