0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: Technics EAH-AZ60M2EA

Termékkatalógus
Technics EAH-AZ60M2EA - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Technics EAH-AZ60M2EA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Technics EAH-AZ60M2EA témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Technics EAH-AZ60M2EA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Technics EAH-AZ60M2EA megvásárlása után te is írsz értékelést.
72 790 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: Technics EAH-AZ60M2EK
Hitelesített vásárlás
nagyszerű hangzás, a basszus pont megfelelő
bár nagynak tűnnek, jól illeszkednek a fülekbe, és a nagyobb méret könnyebben tartható az ujjakban, amikor felhelyezik őket, mint más aprók.
az AZ40 modellhez képest többféle dugó közül lehet választani, rövidebb vagy kevésbé mély dugók XS és S, valamint XL méretben.
további funkciókkal rendelkeznek, pl. ha kiveszem az egyik fejhallgatót a fülemből, a zene leáll, amint visszateszem, a lejátszás folytatódik.
a doboz luxus, nagyon erős, szép anyagból készült, a zárás pontos, a fedél tökéletesen illeszkedik.
0 ×Jelentés
František, Plzeň 26flag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Technics EAH-AZ60M2ES
Hitelesített vásárlás
Sokáig válogattam, nem akartam ennyi pénzt kifizetni a fülhallgatókért, de végül a vélemények elolvasása és az összehasonlító tesztek megtekintése után rájuk esett a választásom. A Technics EAH-800 over-ear fülhallgatója is megvan már kb. 1 éve, és ez a csúcsmodell, így többé-kevésbé biztos voltam benne. Az alkalmazás tökéletes, egyszerű és világos, lehetővé teszi, hogy egy gyártótól több fejhallgatót adjon hozzá, és váltson közöttük. ezek a fejhallgatók egyszerre 2 eszközzel párosíthatók, ha az LDAC engedélyezve van, és három eszközzel LDAC nélkül. Tökéletesen illeszkedik a fülbe, a tartozékok szilikonból vannak, jól tartanak a helyükön és a fülben. A telefonhívásokhoz használt mikrofonok tökéletesen működnek, a hívás hangja tiszta. Az ANC teljesen elzárja a környezetet, nem hallom a motort, vagy az ajtócsapódást a kocsiban. A fejhallgató firmware-frissítést igényelt, ez csak 100%-os töltöttség mellett történik meg. A töltődobozt könnyű megfogni, és nem csúszik ki a kezedből, mint a konkurencia, klasszikus USB C-vel tölt, egy rövid kábel is jár hozzá. A fejhallgató behelyezése és eltávolítása egyszerű és intuitív. Az érintőpadokat az alkalmazásban lehet programozni. Örülök, hogy elmentem értük, és élvezhetem a vastag basszusokat és a tiszta magas hangokat, valamint a meglepően szilárd középhangokat is. A Sony XM5-höz képest azt mondanám, hogy anyagilag valahol máshol. Ajánljuk.
kényelmes a fülben
7 pár tartozék
Audio Connect alkalmazás
könnyű párosítás
tökéletes hangzás
az érintésvezérlés tökéletesen működik
LDAC kodek
kiváló ANC és környezeti hangzás
csodás design
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 30., változat: Technics EAH-AZ60M2EK
Hitelesített vásárlás
Multi pont támogatás
Szép hangzás
Ladac codec
Megfelelő üzemidő
A tok kellemes méretű, nem bumszli
Középszerű zajszűrés
A mobil alkalmazás nagyon lassan csatlakozik a füleshez, még akkor is, ha a telefon már használja.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ