Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Technics SL-1500 - fekete

Termékkatalógus
Technics SL-1500 - fekete - Lemezjátszó

Vélemények: Technics SL-1500 - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Technics SL-1500 - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Technics SL-1500 - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Technics SL-1500 - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 27., változat: Technics SL-1500 - ezüst
Hitelesített vásárlás
Leírom személyes tapasztalataimat ezzel a készülékkel kapcsolatban, amelyek egyrészt pozitívak és kellemesek, másrészt viszont néhány dolog meglepett. Az első és alapvető probléma a cseh nyelvű utasítások hiánya, ami elég jelentős problémákat okozhat azoknak, akik nem ismerik a cseh nyelvet. Különösen azoknak a felhasználóknak, akik még nem találkoztak a modern tartomány lemezjátszóival, és nem ismerik az angol nyelvet. Ezért csatoltam az angol nyelvű kézikönyvet, amelyet úgymond lefordítottam és összeraktam. Talán ez segíthet valakinek. De értékelnem kell a minőségi kivitelezést és a kiváló minőségű hanghatást. A hangrendszer valóban nagyon jó minőségű, gyakorlatilag egyáltalán nincs hallható áthallás, bár ez attól is függ, hogy a felhasználó milyen berendezéseket csatlakoztat hozzá. Ami azonban nagyon kellemetlenül meglepett, az az volt, hogy elég sokáig küzdöttem a hangrendszer egyensúlyával! A tonkarhoz a gyártótól egy fő súlyt csatoltak, amely a régebbi típusú lemezjátszók rajongói által ismert remegés nyomását állítja be. De van egy krómozott súlya is, amely a hangsáv karjának díszes befejezéseként szolgál. És ott van eltemetve a kutya! Logikusan, ha így rakod össze az egész hangrendszert, akkor az nem lehet kiegyensúlyozott! A hangszedő feje túl könnyű, és a súly 0,6 g nyomással ütközik az árnyékoló útjának végére! A gyártó valószínűleg nem vette észre, hogy a hangszóró feje túl könnyű, és eltúlozta az ellensúly súlyát. Ezt kétféleképpen lehet megoldani: Vagy súlyozza a hangszedő fejét valamilyen súllyal, hogy kompenzálja a kar végén lévő súlytöbbletet (nem tudom elképzelni, hogy ne nézzen ki szörnyen), vagy csiszolja le a súly egy részét a hangszedő végén. Egyik megoldás sem túl elegáns, lássuk be. Végül az az ötletem támadt, hogy teljesen kicsavarom a krómozott végsúlyt, és helyette csak egy sima csavart csavarok be. Könnyebb, nem zavarja a dizájnt, és teljesen megfelel a célnak! A váll, vagy akár az egész hangfal már kiegyensúlyozott volt. Egyébként a régi alulméretezéssel a hanglemez annyira könnyű a nyomáson, hogy az antiskating "leveszi" a deszkáról. De meglep, hogy egy ilyen neves gyártóval egyáltalán megtörténhet ilyesmi. A második dolog az "automatikus emelés" funkció. A hangrendszer valóban kikapcsol, de nem a bejelentett 10-15 másodperc után, hanem jóval több mint egy perc után! Ennek a funkciónak a beállítása hihetetlenül bonyolult, be kell lépni a beépített számítógép szerviz üzemmódjába, és ez egy igazán jó cseh szervizkönyv nélkül teljesen illuzórikus. A jó dolog az, hogy mindez a "kellemetlenség" kikapcsolható a hátoldalon lévő kapcsolóval. A hozzáférhetősége megdöbbentő, de legyen így. Azonban egy egész délutánomba telt, mire ezeket az "apróságokat" elrendeztem, de másrészt azt mondhatom, hogy megérte a fáradtságot. A hangminőség határozottan TELJESÍTI EGY MAGAS MINŐSÉGŰ FELSŐ KÖZÉPKULTÚRÁSÚ GRAMOPHONE MINDEN ELŐKÉSZLETÉT!
A kiváló minőségű kivitelezés minden ínyencet elkápráztat.
nagyon jó minőségű hangrendszer, amely jelentősen tükröződik a hangátvitelben
Kimenet LINE OUT
beépített előerősítő
lehetőség 78 fordulat/perc lemezek lejátszására
néhány "befejezetlen" dologtól eltekintve ajánlom. A hangzás nagyon magas szintű.
a hangrendszer egyensúlyának elégtelensége, amit "amatőr módon - DIY" kell megoldani.
nincs cseh kézikönyv
nincs szervizkönyv az Auto lift funkció beállításához
"Megjegyzés az Alza szerkesztőségétől - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, ügyfélszolgálati kollégáink közvetlenül felveszik Önnel a kapcsolatot az utasításokkal kapcsolatban."
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 21., változat: Technics SL-1500 - fekete
Hitelesített vásárlás
Remek darab. csak a készülék súlya vált ki tiszteletet. Annak is örülök, hogy végre néhány gyártó jobb minőségű átvitelt szállít a termékekhez, mint az alap. Nekem nagyszerű.
Kiváló hangzás elsősorban a mellékelt 2M Red ortofonnak köszönhetően.
Kellemes megjelenés
Az általános feldolgozás szilárd benyomást kelt.
Hátul
0 ×Jelentés
Mário, Kaniankaflag
Értékelve: 2021. 06. 16., változat: Technics SL-1500 - fekete
Hitelesített vásárlás
jó hangzás
könnyen beállítható és működtethető
Nagyra értékelem az Auto lift funkciót
egy robusztus eszköz, amely bármit kibír
Az Autolift funkciónak két szintje van (távolság, amikor a hordozókar megemelkedik) a beállításhoz, a készülék egy beállított szinttel rendelkezik, amely néha problémákat okoz - a hordozókar megemelkedik, mielőtt a felvétel befejeződne. Ez az Auto Lift szintjének (karemelési távolság) beállításával oldható meg. De szervizkönyv nélkül ez nem lehetséges. Nagyra értékelném, ha a felhasználói kézikönyv tartalmazná ezt a beállítást és a módosításának leírását.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 03. 27., változat: Technics SL-1500 - fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó márka, műszaki kivitel Gyenge manual
Jó minőség
Gyenge manuál
0 ×Jelentés
Miroslav, Bílinaflag
Értékelve: 2020. 09. 18., változat: Technics SL-1500 - fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű vezérlés, csodálatos hangzás a mellékelt sebességváltóval,
Még semmi.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ